Σάββατο 27 Απριλίου 2024  05:14:19

Απαγορευτικό στην «παρέλαση εμβολιασμών» κυβερνητικών και κρατικών αξιωματούχων

Από το Μέγαρο Μαξίμου δόθηκε εντολή να σταματήσει η παρέλαση χαμηλόβαθμων στελεχών από τα εμβολιαστικά κέντρα, καθώς και οι σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Κεντρική κυβερνητική παρέμβαση προκάλεσε η αρνητική εντύπωση που προκλήθηκε από τους εσπευσμένους εμβολιασμούς στελεχών του κρατικού μηχανισμού, οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στις ομάδες που μπορούν να χαρακτηριστούν «πρώτης γραμμής».
Κατόπιν αυτών, από το Μέγαρο Μαξίμου δόθηκε εντολή να σταματήσει η παρέλαση χαμηλόβαθμων στελεχών από τα εμβολιαστικά κέντρα, καθώς και οι σχετικές αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Έτσι, δεν πρόκειται στο προσεχές διάστημα να εμβολιαστεί κανένας κυβερνητικός ή άλλος αξιωματούχος, πέραν των όσων εμβολιάστηκαν έως και σήμερα. Επιπλέον, δεν θα ισχύσει ούτε και η λίστα των 126 προσώπων που είχε εμμέσως γίνει γνωστή από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.
Καμία εξαίρεση
Σύμφωνα με πληροφορίες, από εδώ και στο εξής θα ισχύσει για όλους η γενική σειρά προτεραιότητας, όπως και για όλους τους πολίτες της χώρας, χωρίς καμία παρέκκλιση.

Είχε προηγηθεί έντονη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για το θέμα, αλλά και πολλαπλά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, όπου εν πολλοίς άγνωστα στελέχη αναρτούσαν φωτογραφίες ή και βίντεο από τον εμβολιασμό τους.
Το φαινόμενο είχε προκαλέσει μία γενική αίσθηση προνομιακής πρόσβασης στους εμβολιασμούς και ενώ ακόμη δεν έχει αρχίσει η διαδικασία για τον γενικό πληθυσμό.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline