Σάββατο 27 Απριλίου 2024  18:57:30

Η ανυπόληπτη Σοσιαλιστική Διεθνής

Ευτέλισε το ΠΑΣΟΚ, την Ελλάδα και τώρα την ανυπόληπτη Σοσιαλιστική Διεθνή. Έτσι την κατάντησε. Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ΣΔ) και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD), μια μέρα πριν την ίδρυση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» από τους Γερμανούς σοσιαλδημοκράτες.

 

Ο κ. Παπανδρέου, ο οποίος προσκλήθηκε να παραστεί στην επέτειο των 150 χρόνων από την ίδρυση του SPD με την ιδιότητα του πρώην πρωθυπουργού και όχι του προέδρου της ΣΔ, δεν προτίθεται να μεταβεί στη Λειψία, ύστερα από τις επιθέσεις που δέχθηκε και ο ίδιος προσωπικά. Σημειώνεται, πάντως, ότι στις εκδηλώσεις θα παραστεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος θα μετέχει και στο εγχείρημα της «Προοδευτικής Συμμαχίας».

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Παπανδρέου και ο γενικός γραμματέας της Λουίς Αγιάλα, απέστειλαν ανοιχτή επιστολή προς όλα τα κόμματα της Διεθνούς, του SPD συμπεριλαμβανομένου. Με την επιστολή η ηγεσία της ΣΔ απαντά σε όλες τις κατηγορίες που έχει διατυπώσει το γερμανικό κόμμα εναντίον της Οργάνωσης, οι οποίες απορρίπτονται στο σύνολό τους.

 

 

 

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline