Σάββατο 27 Απριλίου 2024  07:48:23

Οι δημοσκόποι στο Μαξίμου

Δεν αποδεικνύεται, μας λένε, καλή ιδέα το προσκλητήριο του Δ.Σ. του Συνδέσμου των Εταιριών Δημοσκοπήσεων στο Μέγαρο Μαξίμου, δηλαδή στην καρδιά της κυβερνητικής εξουσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Προσκαλών ο αρμόδιος υπουργός Νίκ. Παππάς, δεξί χέρι του Πρωθυπουργού, ο οποίος αναμιγνύεται όλο και περισσότερο σε θέματα καυτά της πολιτικής. Η δημόσια ραδιοτηλεόραση, ο νέος νόμος περί τύπου, οι άδειες για τηλεοπτικούς σταθμούς, το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, οι δημοσκοπήσεις. Ορισμένοι του αποδίδουν διαθέσεις πατερναλιστικές, πολιτικής χειραγώγησης κυρίως στο παρασκήνιο.

Ερωτηματικά προκάλεσε η πρόσκληση των δημοσκόπων στο Μαξίμου και συνοδεύτηκε με υποψίες για προτροπές, συστάσεις υποδείξεις κλπ. Μάταια. Τρεις ημέρες μετά ήλθε η πρώτη αρνητική δημοσκόπηση υπέρ της πρωτιάς της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη. Το δυστύχημα για το Μαξίμου είναι ότι ακολούθησαν και άλλες τέτοιες δυσάρεστες δημοσκοπήσεις, ότι δεν προηγούνται πλέον ούτε ο Τσίπρας ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline