Τετάρτη 1 Μαϊου 2024  02:09:58

Ο "αφελής" κ. Μουζάλας

Καθόλου αφελείς πολιτικά και επίσης με γερές πλάτες στο Μαξίμου και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Η αναφορά των Σκοπίων ως Μακεδονία δεν ήταν προσωρινό λάθος ήταν αποκαλυφθείσα βαθύτερη σκέψη και νοοτροπία.

Όσο για την κατάσταση στην Ειδομένη, κάποιος υπουργός αρμόδιος ( Εσωτερικών, Υγείας, Βορείου Ελλάδος ) θα έπρεπε να αναλάβει τη διαχείριση του κυνισμού.

"Ακόμη και αν δεν υπήρχε, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής σημειώνουν τα ΝΕΑ θα έπρεπε να εφεύρει το Iapsus που εκστόμισε. Γιατί στην ίδια συνέντευξη είπε ότι αυτό που ο Κουρουμπλής περιγράφει ως Νταχάου και ο Μπαλτάς ως τιμή, είναι στην πραγματικότητα προϊόν κυβερνητικού σχεδιασμού. Η απουσία κυβερνητικών δομών στην Ειδομένη δεν είναι ευθύνη της Ιστορίας, αλλά κυβερνητική επιλογή. Η ανυπαρξία του κράτους είναι σκόπιμη.

Η κυβέρνηση συντηρεί ένα δράμα στις λάσπες για να εκβιάσει συναισθηματικά την Ευρώπη. Η υπουργική παραδοχή μεταθέτει κάπως βάναυσα τον βασικό άξονα του Προσφυγικού. Δεν είναι ο ανθρωπισμός που την οδηγεί και στο όνομα του οποίου εγκαλεί τους εταίρους της. Το κίνητρο δεν είναι πια ουμανιστικό, δεν είναι η διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης- πραγματικής αυτή τη φορά- που επείγει. Είναι ο κυνικός υπολογισμός ενός ενδεχόμενου οφέλους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline