Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  13:48:18

Πού διαφωνούν οι ΑΝΕΛ

Κάποτε, όχι πολύ παλιά, ξεσήκωναν τον κόσμο για τους τοκογλύφους των Βρυξελλών, για το Αιγαίο στα ελληνικά πλοία και όχι του ΝΑΤΟ, για να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά..

Μετά και την καταψήφιση της διάταξης για την ανέγερση τεμένους στην Αθήνα, οι κόκκινες γραμμές των ΑΝΕΛ έγιναν απολύτως ξεκάθαρες. Για να αποδειχθεί ότι οι γραμμές που είχαν χαραχθεί προεκλογικά από το κόμμα του Καμμένου για τα Μνημόνια, τις συντάξεις, το ΕΚΑΣ, τον ΕΝΦΙΑ, τις τράπεζες, τα κόκκινα δάνεια, την Ευρώπη των τοκογλύφων, την εθνική ανεξαρτησία και το ΝΑΤΟ ήταν μαγική εικόνα.

Στην πραγματικότητα, η χάραξη έγινε στο πεδίο των ατομικών δικαιωμάτων: πρώτα στο δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών να συμβιώνουν με τη νομική προστασία του κράτους κι έπειτα στο δικαίωμα των πιστών μιάς θρησκείας να θρηςκεύονται στον δικό τους τόπο λατρείας. Ολοφάνερο πλέον ότι διαφωνούν μόνο σε μικρά, οριακά θέματα, τα οποία περνάνε στη Βουλή , με τις ψήφους των.... " φαύλων κομμάτων " της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, χωρίς κανένα ενδοιασμό του Παν. Καμμένου και των ΑΝΕΛ.

Γενικά, δεν διαφώνησαν σε κανένα θέμα μεγάλης φορολογίας, του τρίτου Μνημονίου, της υποταγής στο ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, των επιθέσεων κατά της Εκκλησίας. Προτιμούν την εξουσία της συγκυβέρνησης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline