Πέμπτη 2 Μαϊου 2024  02:56:40

Εξώδικο διαμαρτυρίας Φρουζή στην Novartis

Ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας, την καλεί να δηλώσει ότι ουδέποτε είχε πρόσβαση ο ίδιος σε οιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό.


Εξώδικο προς τη Novartis Hellas, με το οποίο την καλεί να δηλώσει ενώπιον της Εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη, ότι ουδέποτε είχε πρόσβαση ο ίδιος σε οιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό, δικό της ή της μητρικής εταιρείας, απέστειλε ο Κωνσταντίνος Φρουζής, δια των πληρεξουσίων δικηγόρων του, Θεόδωρου Παναγόπουλου και Μιχάλη Φαράντου.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Hellas, κομβικό πρόσωπο στην υπόθεση με τις μίζες του φαρμακευτικού κολοσσού, αναφέρεται πρωτίστως σε κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα και σε «τερατωδώς ψευδή γεγονότα», που του έχουν επιφέρει «συντριπτικό πλήγμα» στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή : «Μεταξύ άλλων και η «πληροφορία» ότι διατηρούσατε (σσ: απευθύνεται προς τη Novartis) εταιρικό λογαριασμό στον οποίο δήθεν είχα το δικαίωμα υπογραφής και διαχείρισης των χρημάτων μέχρι του ποσού του 1 εκατ. ευρώ ανά περίπτωση, καθώς και ότι δήθεν είχα πρόσβαση σε «τροφοδότη» λογαριασμό της μητρικής σας εταιρείας, που τηρείτο σε τράπεζα του εξωτερικού, τους οποίους (λογαριασμούς) χρησιμοποίησα προκειμένου να δωροδοκήσω πολιτικά και άλλα πρόσωπα με ποσά που ανέρχονται συνολικά περί τα 50 εκατ. ευρώ!».

Ως εκ τούτου, ο κ. Φρουζής καλεί την εταιρεία να προσκομίσει την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της καθ' όλο το διάστημα της εργασιακής σχέσης που τον συνέδεε μαζί της, από την πρόσληψη μέχρι την αποχώρησή του, προκειμένου να αποδειχθούν τα λεγόμενα του.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline