Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  14:30:54

Θα μιλήσει δημοσίως ο Ευ. Βενιζέλος

Εκείνη ομιλεί διαρκώς κάνει δηλώσεις αρχηγικές αλλά βλέπει να γιγαντώνεται η δυσπιστία για τις αποφάσεις της. Με φαινόμενα εσωτερικής κρίσης και έντονου προβληματισμού για διχαστικά φαινόμενα και πτώση στις βουλευτικές εκλογές.

Ο Ευ. Βενιζέλος, πάντως, που βάλλεται συνεχώς δημοσίως από τη Φώφη Γεννηματά για την απόφασή του να αρνηθεί να είναι υποψήφιος οπουδήποτε αλλού πλην την πρώτης θέσης του Επικρατείας, θα μιλήσει δημοσίως σε χρόνο που αυτός θα επιλέξει. Και όπως σημειώνει, θα πει όλα όσα είπε στην κατ' ιδίαν συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά και τις κατηγορίες που της εκτόξευσε.

Κοινή είναι, πάντως, η διαπίστωση πως δεν υπάρχει περίπτωση ίδρυσης κάποιου νέου κόμματος ενόψει των εκλογών, καθώς δεν υπάρχουν ούτε ο χρόνος, ούτε οι προϋποθέσεις, ούτε ίσως ο χώρος. Επίσης δεν υπάρχει (και ούτε υπήρχε ποτέ) περίπτωση να ενταχθεί ο Ευ. Βενιζέλος στη ΝΔ, όπως κακόβουλα τον κατηγορούν οι αντίπαλοί του.
Οι όποιες εξελίξεις εντός και εκτός ΚΙΝΑΛ παραπέμπονται για μετά τις εκλογές- και αναλόγως πάντα του αποτελέσματος, που δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε μεγάλη κρίση και αμφισβήτηση της αρχηγίας της Φώφης Γεννηματά..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline