Κυριακή 12 Μαϊου 2024  13:51:07

Οσα κατέθεσαν για τον Ρασπούτιν Βενιζέλος- Σαμαράς

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε «δείξει» στην κατάθεσή του ως Ρασπούτιν τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώ κατονόμαζε ευθέως και τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς είναι ο μόνος που αναφέρεται ευθέως στον Αλέξη Τσίπρα και τον κ. Παπαγγελόπουλο και λέει χαρακτηριστικά: «Σε όλες τις μηνυόμενες πράξεις των ανωτέρω εισαγγελικών λειτουργών και των προστατευόμενων ψευδομαρτύρων ιθύνων νους είναι ο τέως πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο Παπαγγελόπουλος είναι ο εκτελεστικός βραχίονας αυτού του μηχανισμού και κεντρικό ρόλο σε όλο αυτό το παρασύστημα έχει η εφημερίδα Documento».

Ερωτηθείς για το όνομα του Ρασπούτιν, ο κ. Σαμαράς σημείωσε: «Δεν μπορεί να είναι άλλος από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Ακόμη και ο κ. Τσίπρας το είχε παραδεχθεί αυτό σε συνέντευξή του στο CNN Greece που λέει «γιατί δεν ρωτάτε εσείς τον κ. Παπαγγελόπουλο αν είναι επιτέλους ο Ρασπούτιν;».

Τέλος, αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα χωρίς να τον κατονομάσει ευθέως κάνει και ο Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας για τον τέως Πρωθυπουργό. «Σε ο,τι αφορά εμένα και άλλα πολιτικά πρόσωπα εμφανίζεται επίταση δόλου του τέως πρωθυπουργού ο οποίος κατά την προεκλογική περίοδο των ευρωεκλογών και των εθνικών εκλογών αναφέρθηκε στο σκάνδαλο Novartis ως κεντρικό προεκλογικό του επιχείρημα αν και υπόθεση για μένα είχε αρχειοθετηθεί», σημείωνε ο κ. Βενιζέλος.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline