Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  22:14:47

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τις απεργίες

Σε ό,τι αφορά τις απεργίες, που οργανώθηκαν από τις μεγάλες συνδικαλιστικές παρατάξεις της ΑΔΕΔΥ και την ΓΣΕΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναρωτήθηκε αν θέλουμε ένα δυνατό συνδικαλιστικό κίνημα και να αφήσουμε στην άκρη τα σωματεία-σφραγίδες.

Θέμα το οποίο επιθυμεί να λύσει η Κυβέρνηση με νέα νομοθεσία με την οποία οι ψηφορίες για την κήρυξη απεργίας θα πρέπει να λαμβάνοντα από το ήμισυ τοιυλάχιστον των ενεργών μελών κάθε οργάνωσης. Εστω με ηλεκτρονικό μέθοδο ψηφοφορίας.

«Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε. Και πλέον κάνουμε και κάτι άλλο. Μέσα στο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο κάνουμε ό,τι μπορούμε να αυξήσουμε την απασχόληση και, μάλιστα, την πλήρη απασχόληση», υπογράμμισε.

Επιπρόσθετα, δήλωσε ότι δεν θα υπάρχει δημοσιονομικό κενό το 2019 και πως η κυβέρνηση πιστεύει ότι δεν θα υπάρχει ούτε το 2020. Ξεκαθάρισε, δε, ότι στο νέο προϋπολογισμό «θα εφαρμοστούν οι φοροελαφρύνσεις που είπαμε» και πως «δεν θα υπάρξει κανένα κενό και φυσικά κανένα πρόσθετο μέτρο επιβάρυνσης για τους πολίτες».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline