Κυριακή 28 Απριλίου 2024  21:21:11

Νέος πρόεδρος του ΕΛΓΑ ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

O πρώην υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, αναλαμβάνει την προεδρία του ΕΛΓΑ (Ελληνικού Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων).

Αλλαγές υπήρξαν και στην ηγεσία του οργανισμού που είναι αρμόδιος για τις κοινοτικές επιδοτήσεις και πληρωμές

Ο Γρηγόρης Βάρρας θα είναι ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Ο κ. Βάρρας είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Εργαστήριο Γεωργικής Μηχανικής και Διαχείρισης Φυσικών Πόρων του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου. Στη θέση του αντιπροέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ θα βρεθεί ο Δημήτρης Μελάς. Ο ίδιος είναι πτυχιούχος της Κτηνιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., με διδακτορικές σπουδές στην υγιεινή και τεχνολογία γάλακτος.

Τα νέα διοικητικά στελέχη θα έχουν αναλάβει τα καθήκοντά τους μέχρι την 1η Νοεμβρίου, όπως τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πηγή από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

To τερμάτισε ο Τραμπ: «Βράβευσε» με μετάλλιο-πατουσάκι τον σκύλο που πήρε μέρος στην εξόντωση του Μπαγκντάντι

Ο Τραμπ «το τερμάτισε» στο Twitter, αφού προχώρησε σε... εικονική βράβευση του σκύλου-ήρωα που πήρε μέρος στην αμερικανική επιδρομή κατά του αρχηγού της οργάνωσης ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline