Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  01:18:14

Παναγιωτόπουλος: Θα απαντήσουμε δυναμικά στην Αγκυρα

Αλλωστε και ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΙ ξεκαθάρισε ότι «τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο καθένας από εμάς στις κατ' ίδιαν επαφές που είχαμε, διαμηνύσαμε με τρόπο σαφέστατο και πολύ κατηγορηματικό ότι υπάρχουν όρια, και αν εκτιμηθεί ότι έχουν ξεπεραστεί αυτά τα όρια όσον άφορα τις αμφισβητήσεις κυριαρχικών δικαιωμάτων από την Τουρκία είμαστε αποφασισμένοι να απαντήσουμε με τρόπο δυναμικό, κι αυτό το βασικό μήνυμα το έχουμε περάσει σε όλες τις πλευρές πέραν της αμερικανικής. Θεωρώ ότι οι ΗΠΑ πήραν το μήνυμα».


«Η (τουρκική) γραμμή είναι διαρκής και εντατική αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Άμα αυτά συνεχιστούν αυτά από την τουρκική πλευρά, τότε θα φτάσουμε και στη δυναμική απάντηση να το ξέρουν όλοι» διεμήνυσε.

Επεσήμανε ότι χθες (Τετάρτη) είχα πει ότι θεωρώ ότι στο μέλλον θα έχουμε ανάληψη πρωτοβουλιών από πλευράς ΗΠΑ προκειμένου να πέσουν οι τόνοι κυρίως από την Τουρκία... Δεν είναι απαραίτητο ο Τραμπ να πάρει τηλέφωνο ο ίδιος και να μιλήσει με τον Ερντογάν, υπάρχουν πολλά κανάλια επικοινωνίας που μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline