Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  05:38:48

Θετικά τα νέα σύμφωνα με τους γιατρούς

Νεότερα για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του Αμερικανού προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, που νοσηλεύεται σε στρατιωτικό νοσοκομείο προσβεβλημένος από κορωνοϊό, έγιναν γνωστά πριν από λίγο.

Σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής. Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ έστειλε μήνυμα σε όλους τους Αμερικανούς, μέσα από το νοσοκομείο να τηρούν τις αποστάσεις και να φορούν μάσκα.

Η ιατρική ομάδα που ανέλαβε τον Ντόναλντ Τραμπ, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής σε ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του. Όπως λένε οι γιατροί, ο Ντόναλντ Τραμπ τα πάει εκπληκτικά, ανταποκρίνεται και όπως είπε η ομάδα αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά θα ξεκινήσουμε διαδικασία ώστε να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Δύο επεισόδιο χαμηλού οξυγόνου στο αίμα για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο δρ. Σιν Κόνλεϊ πήρε πρώτος τον λόγο και ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ δείχνει σημάδια βελτίωσης, παρότι όπως με κάθε ασθένεια υπάρχουν «σκαμπανεβάσματα». Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος του δραματικού ανακοινωθέντος χθες, που δήλωνε πως ο πρόεδρος δεν ήταν ακόμη εκτός κινδύνου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline