Κυριακή 28 Απριλίου 2024  00:35:01

Δεν θα γίνει συνάντηση του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου με τον πρίγκιπα Κάρολο

Δεν θα συναντηθεί τελικά με τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Κάρολο, ο 80χρονος Κωνσταντίνος, με εξαιρετικά επιβαρυμένη την υγεία του. Δεν θα πραγματοποιηθεί τέτοια συνάντηση. Ούτε επίσημη, ούτε πολύ περισσότερο ανεπίσημη, όπως συνέβη το 2018, που συναντήθηκαν στην αγγλική πρεσβεία στην Αθήνα.

Και ο λόγος είναι απλός. Εξαιτίας της πανδημίας κρίθηκε πιο συνετό να μην υπάρξει συνάντηση. Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, παρότι έχει πολύ καλές σχέσεις και είναι πολύ κοντά με τον Κάρολο, επέλεξε αυτή τη φορά να μην γίνει συνάντηση στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του Κάρολου και της Καμίλα στην Αθήνα.

Τόσο ο Κωνσταντίνος, όσο και η σύζυγός του Άννα Μαρία έχουν κάνει τα εμβόλια, όμως επειδή λόγω ηλικίας ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θεωρήθηκε ότι είναι καλύτερο αυτή τη φορά να μην υπάρξει συνάντηση. Οι δυο πλευρές προσδοκούν ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον και όταν θα έχει ξεπεραστεί η πανδημία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι δεύτερος ξάδερφος με τον πρίγκιπα Κάρολο. Ο εγγονός του τέως, Αλέξιος έχει νονό τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, πρωτότοκο γιο του Καρόλου και της Νταϊάνα.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το πρώην βασιλικό ζεύγος ζει μόνιμα στο Πόρτο Χέλι, σε κατοικία που φέρεται να πωλείται..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline