Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024  11:42:11

Από τη σκηνή στην πολιτική: Υφυπουργός Πολιτισμού στην Κύπρο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης;

Τα ηνία του Υφυπουργείου Πολιτισμού στη νέα Κυβέρνηση της Κύπρου φαίνεται να αναλαμβάνει ο τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος θα εγκατασταθεί σύντομα στην γενέτειρα του.

Το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ανακοινώθηκε το υπουργικό συμβούλιο του νεοεκλεγέντα προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο οποίο αναλαμβάνει καθήκοντα υφυπουργού Πολιτισμού ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τον οποίο πολύ υποστήριξε με δηλώσεις και εκδηλώσεις ποοεκλογικά, ενώ είναι από ετών στενός γνώριμος και φίλος..

Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Κόμπος και το χαρτοφυλάκιο του υπουργού Οικονομικών ο Μάκης Κεραυνός. Στο υπουργείο Άμυνας τοποθετήθηκε ο Μιχάλης Γιωργάλλας και στο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας ο Γιώργος Παπαναστασίου.
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και τα υπόλοιπα μέλη της νέας κυβέρνησης θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους την προσεχή Τετάρτη (1/3).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline