Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024  18:41:50

Κιβωτός του Κόσμου: Τι απαντά ο πατέρας Αντώνιος στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση και ασέλγεια

«Προϊόν μυθοπλασίας η ασέλγεια στη Χίο» υποστηρίζει ο πάτερ Αντώνιος για την καταγγελία του 19χρονου τρόφιμου στην Κιβωτό του Κόσμου.

Τις δικές του απαντήσεις στις καταγγελίες σε βάρος του περί ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης δύο αγοριών έδωσε ο πατέρας Αντώνιος σε ένα υπόμνημα 110 σελίδων, το οποίο παρουσίασε αποκλειστικά η εκπομπή «Tlive».

Στο πολυσέλιδο σημείωμα παροχής εξηγήσεων ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, ξεκινά, απαντώντας στις καταγγελίες του 19χρονου πρώην τρόφιμου της δομής, η κατάθεση του οποίου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.
Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος κατήγγειλε τον πατέρα Αντώνιο για εξευτελιστική συμπεριφορά, σεξουαλική παρενόχληση και ασέλγεια σε βάρος του από τον Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022.

«Ποιος θύτης άραγε απομακρύνει το θύμα από τη σφαίρα την άμεσης επιρροής του;»
«Κατηγορούμαι για τη διάπραξη ειδεχθών αδικημάτων σεξουαλικής φύσεως σε βάρος ανηλίκων με αφορμή, κατ' αρχάς τις δύο καταθέσεις του ενηλίκου σήμερα. Φέρομαι να ξεκινώ να τον παρενοχλώ σε ηλικία 17 ετών, παρά το γεγονός ότι φιλοξενείται στην Κιβωτό από την ηλικία των 6 ετών και αφού η μητέρα του είχε αναλάβει ήδη την επιμέλειά του. Μολονότι, περιγράφομαι ως δήθεν «παιδόφιλος», που επιχειρώ να κακοποιήσω με κάθε ευκαιρία τον καταγγέλλοντα, ο ίδιος φροντίζω τη μεταφορά του στον Βόλο και την Καλαμάτα. Ποιος θύτης άραγε απομακρύνει το θύμα από τη σφαίρα την άμεσης επιρροής του;» αναφέρει στο υπόμνημά του ο πατέρας Αντώνιος.

Ο πατέρας Αντώνιος απαντά και στους ισχυρισμούς του 19χρονου ότι δεν μίλησε νωρίτερα καθώς φοβόταν για τη διακοπή της παροχής βοήθειας από την Κιβωτό προς τη μητέρα του: «Ο καταγγέλλων φέρεται να εκβιάζεται από εμένα, αναφορικά με τη συνέχιση της οικονομικής βοήθειας προς τη μητέρα του, η οποία φιλοξενούνταν σε σπίτι της Κιβωτού. Ωστόσο, παρόλο που ο ίδιος έχει αποχωρήσει από την Κιβωτό ήδη από τον Ιανουάριο του 2022 και η πρώτη κατάθεσή του δίνεται το Νοέμβριο του 2022, τίποτα δεν έχει αλλάξει όσον αφορά στο status της μητέρας του και την παροχή βοήθειας προς το πρόσωπό της μέχρι την κατάθεσή του οπότε και εξαφανίστηκε η μητέρα του με δική της απόφαση».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline