Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024  12:28:06

«Οι αδερφές μου αντιμετωπίζουν με θάρρος το πρόβλημα υγείας τους»

«Δυο από τις τρεις αδερφές μου, η Κατερίνα και η Ντόρα- δήλωσε σε συνέντευξη του ο Πρωθυπουργός- περνούν μια μεγάλη δοκιμασία και την αντιμετωπίζουν με θάρρος και δοκιμασία και ευτυχώς πάνε καλά για την Ντόρα και την Κατερίνα.

Ειδικά για την Κατερίνα θέλησα να αναδείξω τον προσυμπτωματικό έλεγχο. Το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά τρέχει πολύ καλά και πάνω από 100.000 γυναίκες πήραν μήνυμα στο κινητό τους να κάνουν προληπτική μαστογραφία. Δεν είναι μόνο τα νοσοκομεία. Τι μπορούμε να κάνουμε πριν φτάσουμε στα νοσοκομεία και ο προσυμπτωματικός έλεγχος είναι βασικός πυλώνας για την πρόληψη. Πρέπει να αλλάξουμε κακές συνήθειές μας γιατί προσθέτουμε χρόνια ζωής και καλής ζωής. Θέλω να αντιμετωπίσω το πρόβλημα της παιδικής παχυσαρκίας. Αν μια οικογένεια δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα τα παιδιά δεν τρέφονται σωστά. Ένα πρόβλημα που θα βρούμε μπροστά μας θα είναι και της ψυχικής υγείας», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline