Κυριακή 30 Ιουνίου 2024  20:30:00

Ακης Σκέρτσος: – Οι μπουλντόζες θα πάνε Μύκονο, τη γεμάτη αυθαιρεσίες

Μιλώντας στο Mega χθες το πρωί ο Ακης Σκέρτσος σχετικά με το debate Μητσοτάκη- Τσίπρα, τόνισε πως έχουν γίνει άπειρες μάχες στη Βουλή, πάνω από 100 ώρες συζητήσεων μεταξύ των πολιτικών αρχηγών.

O κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος μίλησε σήμερα το πρωί στο Mega και διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση εργάζεται πάνω στην πάταξη των αυθαιρεσιών της Μυκόνου.
«Οι μπουλντόζες θα πάνε στη Μύκονο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση είναι αμετακίνητη σε αυτή τη θέση.

«Για πολλά χρόνια αφήσαμε να γιγαντωθεί ένα καθεστώς ανομίας και παραβατικότητας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Η Μύκονος είναι η πιο εμβληματική περίπτωση πολεοδομικών αυθαιρεσιών σε όλη την Ελλάδα και θα μπει ένα τέρμα σε αυτό. Κανείς δεν είναι πάνω από το νόμο, ειδικά αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να εξαγοράζουν με χρήμα τις συνειδήσεις των δημόσιων υπαλλήλων και κρατικών λειτουργών», δήλωσε.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline