Σάββατο 27 Απριλίου 2024  01:46:30

Εκλογές 2023: Τι βλέπουν Μητσοτάκης, Τσίπρας όταν θέλουν να χαλαρώσουν

Οταν οι επιλογές των Μητσοτάκη, Τσίπρα στην τηλεόραση εκνευρίζουν την... οικογένεια. Τι βλέπει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν θέλει να χαλαρώσει;

Όπως είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «The 2Night Show» ότι όταν θέλει να χαλαρώσει βλέπει το «Emily in Paris». Κάτι μάλλον που δεν επικροτεί η κόρη του, η οποία όπως είπε, εάν ακούσει πως του αρέσει η Emily in Paris θα τον... κράξει, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Κι ας είναι για αυτόν η «απόλυτη χαλάρωσ绬 και ότι τον «διασκεδάζει πολύ», βλέποντας αυτή την σειρά μαζί με την Μαρέβα. Τον τρόπο που χαλαρώνει ο Πρωθυπουργός δεν άφησε ασχολίαστο η δημοφιλής πλατφόρμα: «Όλοι χαλαρώνουν με Emily in Paris. Δεν είναι guilt (ενοχή), είναι pleasure (απόλαυση)» έγραψε, προσθέτει η στήλη.

Έτσι για τη ιστορία, σας υπενθυμίζω ότι πρωταγωνίστρια της σειράς αλλά και παραγωγός, είναι η ηθοποιός Λίλι Κόλινς, κόρη του διάσημου τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, που υποδύεται την Έμιλι Κούπερ. Τη σειρά υπογράφει ο βραβευμένος δημιουργός Ντάρεν Σταρ, γνωστός από τις δουλειές του στις επιτυχημένες σειρές «Μπέβερλι Χιλς»,«Melrose Place», αλλά και «Sex and the City».
***
Στην οικία Τσίπρα δεν υπάρχει τηλεόραση
Στο σπίτι του Αλέξη Τσίπρα δεν υπάρχει τηλεόραση (έτσι όπως είπε ο ίδιος στην Δανάη Μπάρκα, στο ΜΕΓΚΑ) και τούτο γίνεται για να διαβάζουν τα παιδιά. Μίλησε ωστόσο και για τις τηλεοπτικές επιλογές της οικογένειάς του: "Οι γιοι μου βλέπουν Λούμπεν και Ράδιο Αρβύλα", είπε ο Αλέξης Τσίπρας, για να προσθέσει. «Έχουμε όμως ένα προτζέκτορα όπου τα αγοράκια του σπιτιού βλέπουμε ποδόσφαιρο και η μαμά τσαντίζεται». Όταν ρωτήθηκε ποια σειρά παρακολούθησε ανέφερε το «Maestro».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline