Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024  21:11:52

Δήμητρα Λιάνη παραγκωνισμένη: Ο Ανδρέας Παπανδρέου δε θα άφηνε τον Ανδρουλάκη ούτε τα κορδόνια του να δέσει

Για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, τον πρόεδρό του, Νίκο Ανδρουλάκη και το αν σκέφτεται η ίδια να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη.

Η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε στον Alpha και αναφέρθηκε στο σημερινό ΠΑΣΟΚ αλλά και τις προσπάθειες πολλών πολιτικών να μιμηθούν τον Ανδρέα Παπανδρέου.

«Είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να ψηφίζει. Είναι η μέρα που μιλάει ο λαός. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω δηλώσει ότι δε με εκφράζει το υπάρχον πολιτικό σκηνικό, οπότε είναι δύσκολο» είπε η κυρία Λιάνη, που είχε πάει να ψηφίσει.
«Δεν υπάρχει πολιτικός χώρος που να με εκφράζει για να ασχοληθώ. Νιώθω πολιτικά ορφανή» απάντησε σε ερώτηση για το αν σκέφτεσαι να ασχοληθεί με την πολιτική.
Μιλώντας για το σημερινό ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Δήμητρα Λιάνη είπε: «Το ΚΙΝΑΛ δεν μπορώ να το πω ΠΑΣΟΚ γιατί δεν είναι. Τον Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ ο Ανδρέας Παπανδρέου δε νομίζω ότι θα τον άφηνε να δέσει ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών του».

«Αυτά που γινόντουσαν με τον Ανδρέα και τον κόσμο, δεν ξαναγίνονται. Ελπίζω να γίνει ό,τι καλύτερο. Υπάρχουν πολιτικοί αρχηγοί που προσπάθησαν να τον αντιγράψουν αλλά δεν τα κατάφεραν» κατέληξε η Δήμητρα Λιάνη.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline