Τετάρτη 26 Ιουνίου 2024  15:24:42

Ανδρουλάκης :Η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε να ανέβει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ

«Εμείς δεν κοροϊδεύουμε τον κόσμο, δεν πάμε στα χωριά να λέμε στον κόσμο να μην πληρώνει τα κόκκινα δάνεια», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο οποίος έκανε λόγο για χιλιάδες αγρότες που «είναι θύματα και εκβιάζονται από τα funds και τα κοράκια».

«Εμείς λέμε πράγματα που μπορούν να γίνουν για να βελτιώσουν τη ζωή του ελληνικού λαού», συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ήθελε να ανέβει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ «διότι βολεύτηκε με μία λαϊκίστικη και τοξική αντιπολίτευση», εξηγώντας ότι από τη μία υπήρχαν ζητήματα όπως οι υποκλοπές, οι ανισότητες, η κατάσταση στην υγεία και την παιδεία, αλλά και τα τεράστια κόστη στην ενέργεια και στην παραγωγή, και από την άλλη «ο φόβος οι άλλοι να τα κάνουν χειρότερα».

«Άρα επικράτησε ο φόβος για τα χειρότερα», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ «για να έχετε ελπίδα για τα καλύτερα και όχι να λέτε το μη χείρον βέλτιστον».

Τέλος, ανέφερε ότι παρά τα λάθη που έγιναν μετά τη Μεταπολίτευση, «δεσμεύομαι και εδώ από την Κρήτη ότι τα άσχημα που πλήγωσαν τον λαό δεν θα ξανασυμβούν, διότι σε αυτήν τη νέα πορεία χτίζουμε και οικοδομούμε σχέσεις εμπιστοσύνης, ξεχωριστά με την κάθε μία Ελληνίδα και τον κάθε έναν Έλληνα». «Ό,τι λάθη έγιναν δεν θα ξανασυμβούν, η ανοχή θα είναι μηδενική σε οποιονδήποτε προσβάλλει τη συλλογική μας προσπάθεια», κατέληξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Η εύθραυστη ισορροπία της Κρήτης

Το Ηράκλειο (και ευρύτερα η Κρήτη) αποτελεί επίσης μείζονα περιοχή του εκλογικού χάρτη για τον Ν. Ανδρουλάκη, όχι μόνο λόγω καταγωγής, αλλά κυρίως για λόγους που σχετίζονται με τον εκλογικό ανταγωνισμό απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο Ηράκλειο το ΠΑΣΟΚ ήρθε τρίτο, μια μονάδα πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στο Ρέθυμνο δεύτερο με μόλις 0,44% διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η αγωνία για διατήρηση αυτή της εύθραυστης ισορροπίας στην περίπτωση του Ρεθύμνου και η επιδίωξη για αύξηση ποσοστού στο Ηράκλειο είναι και οι λόγοι των συχνών επισκέψεων του Ν. Ανδρουλάκη στην Κρήτη, όπως και η επιλογή του να κρατήσει το Ηράκλειο για να απευθύνει την τελευταία προεκλογική ομιλία του την Παρασκευή πριν από τις κάλπες. Την Τρίτη θα μιλήσει στην Πάτρα, την Τετάρτη στην Αθήνα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline