Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  17:56:32

ΠΑΣΟΚ: Νωρίς ξεκίνησε το ρεσιτάλ ανικανότητας του επιτελικού κράτους

Διακοπές τέλος: Παραιτήθηκε από υπουργός ο Μηταράκης, στη θέση του ο Οικονόμου. ΠαΣοΚ: Νωρίς ξεκίνησε το ρεσιτάλ ανικανότητας του επιτελικού κράτους - Το σχόλιο για την παραίτηση Μηταράκη.

Νωρίς ξεκίνησε, σύμφωνα με το ΠαΣοΚ, το ρεσιτάλ ανικανότητας του επιτελικού κράτους σχολιάζοντας την παραίτηση του Νότη Μηταράκη από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς βρέθηκε να κάνει διακοπές ενώ μαίνονταν τα πύρινα μέτωπα.

«Οι καλοκαιρινές διακοπές του τ. υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νότη Μηταράκη, εν μέσω πυρκαγιών είναι το κερασάκι σε μια αλυσίδα αστοχιών του «καλοκουρδισμένου» επιτελικού κράτους του Κυριάκου Μητσοτάκη» σχολίασε το Γραφείο Τύπου του ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ για την παραίτηση του Νότη Μηταράκη.

«Πολύ νωρίς ξεκίνησε το ρεσιτάλ ανικανότητας του επιτελικού κράτους! Περιοχές της χώρας έχουν παραδοθεί στα πύρινα μέτωπα, που καίνε για μέρες, πιστοποιώντας την πλημμελή προετοιμασία και την έλλειψη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου πρόληψης των ακραίων φυσικών φαινομένων, που συνεχώς θα πολλαπλασιάζονται εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής. Στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην κομβική για την εθνική ασφάλεια 111 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, καταστράφηκαν» αναφέρει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline