Δευτέρα 6 Μαϊου 2024  04:18:36

«Αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας»

Σχολιάζοντας δήλωση του κ. Κασσελάκη ότι είναι ευκατάστατος και πιθανότατα δεν χρειάζεται να δουλέψει ξανά ο ναύαρχος και βουλευτής Επικρατείας κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι «αριστερός δεν σημαίνει ότι ψάχνεις στα σκουπίδια για να φας».

Σημείωσε, μάλιστα, ότι το γεγονός ότι έχει εξασφαλίσει μια οικονομική άνεση δεν σημαίνει ότι του στερείται το δικαίωμα να είναι αριστερός.

Ερωτηθείς για το μεταναστευτικό και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τον φράχτη στον Έβρο δήλωσε ότι «είναι ένα εργαλείο που βοηθάει, αλλά δεν είναι η λύση του μεταναστευτικού. Ότι έχει γίνει καλώς έχει γίνει. Έχει βοηθήσει στο μεταναστευτικό όμως τα θέματα της μετανάστευσης είναι πολλά. Ο φράχτης είναι ένα από αυτά και θεωρώ ότι το έχουμε πάει σε ένα πολύ καλό σημείο. Το να θεωρούμε ότι επειδή φτιάξαμε τον φράχτη λύσαμε το μεταναστευτικό είναι λάθος άποψη».
«Δεν μπορεί να παίρνει όλο το βάρος η Ελλάδα» λέει για το μεταναστευτικό

Ο κ. Αποστολάκης είπε επίσης ότι χρειάζεται εκτός του ότι χρειάζεται αναθεώρηση της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας για το μεταναστευτικό ως χώρα. «Χρειαζόμαστε μέσα και το κομμάτι που δεν ελέγχουμε εύκολα είναι στη θάλασσα, όπου θέλουμε κόσμο και μέσα όπως αισθητήρες και συστήματα επικοινωνιών».
Πρόσθεσε, μάλιστα, πως όλη η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της σε αυτό το κομμάτι και να καταλάβουμε ότι όλο αυτό το βάρος πρέπει να πέσει αναλογικά σε όλα τα κράτη της Ευρώπης. «Δεν μπορεί να παίρνει όλο το βάρος η Ελλάδα» σημείωσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline