Τρίτη 30 Απριλίου 2024  16:54:00

Ηλιόπουλος κατά Έλενας Ακρίτα

«Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και να συντονίζεις ψηφιακό λιντσάρισμα» - Τι απαντά ο Νάσος Ηλιόπουλος σε όσους του επιτέθηκαν.

Ανάρτηση σχολιάζοντας τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις που φέρεται να έκανε λέγοντας πως το τοπίο στο κόμμα θυμίζει βούρκο, έκανε ο Νάσος Ηλιόπουλος το βράδυ της Κυριακής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις και όχι το κόμμα οι σύντροφοί του και οι αγώνες τους».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:
Από το μεσημέρι με βάση διαρροές έχει ανοίξει μια συζήτηση περί βούρκου. Επειδή με αφορά προσωπικά ας βάλουμε λοιπόν τα πράγματα σε μία σειρά.
Τι είναι βούρκος; Βούρκος είναι να απαντάς στην πολιτική κριτική με προσωπικές επιθέσεις.
Βούρκος είναι να διαστρεβλώνεις μια φράση και στη συνέχεια να συντονίζεις ένα ψηφιακό λιντσάρισμα. Βούρκος είναι να κανείς πολιτική με ψέματα.
Είμαι στην Αριστερά και στον Συνασπισμό από το 2001. Το κόμμα μου, οι σύντροφοι μου, οι αγώνες μας δεν είναι βούρκος. Είναι η ζωή μου.
Και αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline