Κυριακή 28 Απριλίου 2024  19:55:21

Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ: «Δεν χρειάστηκε να σκεφτώ, αποφάσισα αμέσως»

Αφίχθη στην Ελλάδα ο Φατίχ Τερίμ προκειμένου ν' αναλάβει τα καθήκοντά του στον Παναθηναϊκό ως ο αντικαταστάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία.

Αν και με μικρή καθυστέρηση, ο Φατίχ Τερίμ ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) στην Αθήνα προκειμένου να πιάσει δουλειά στον Παναθηναϊκό και να μην χαθεί χρόνος στη μετάβαση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η συνάντηση που είχαμε με τον πρόεδρο δεν διήρκησε πάρα πολύ, γιατί η ενεργεια που είχαμε ήταν πολύ δυνατή και δεν χρειάστηκε επομένως. Ο πρόεδρος ήξερε τι ήθελε και με τον πλάνο που μου είπε δεν χρειάστηκε να σκεφτώ κι αποφάσισα αμέσως να δεχτώ την πρόταση», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο Τούρκος προπονητής, ο οποίος ανήμερα των Χριστουγέννων συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και συμφώνησαν να συνεργαστούν τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2025.

«Φυσικά κι ακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρω τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ. Γνωρίζω όλες τις ομάδες, αλλά δεν έχω τον απόλυτο έλεγχο, οπότε το συντομότερο δυνατό θέλω να δω την ομάδα για να δω τι ελλείψεις έχουμε και να δουλέψω πάνω σε αυτό», συνέχισε ο Φατίχ Τερίμ.

«Μάς λείπει το πρωτάθλημα»

Ο πολύπειρος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης στους στόχους που θέτει αναλαμβάνοντας τα ηνία: «Από όσο ξέρω ο Παναθηναϊκός έχει χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου κι αν πηγαίνω, πηγαίνω για να κερδίσω και εγώ τις υπογραφές μου δεν τις βάζω μόνο στο χαρτί, είναι από την καρδιά μου. Πιστεύω θα έχω αυτή τη συμπεριφορά και στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ένας ανταγωνισμός μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Οι αντίπαλοί μας είναι ποιοτικοί και δυνατοί, τους σέβομαι.

Ως Παναθηναϊκός μάς λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Έτσι κι αλλιώς, είχαμε μία συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σ' αυτό. Με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει αρχικά για έξι μήνες, αλλά καταλήξαμε στον 1,5 χρόνο γιατί έχουμε έναν στόχο και θέλουμε να τον πετύχουμε. Πέρυσι ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι τέλους και φέτος θέλω να παλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται με την ομάδα. Έχω δει κάποιους παίκτες που είναι πολύ ποιοτικοί. Από τον καθένα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline