Κυριακή 28 Απριλίου 2024  01:29:21

Μέσι: Τόσο κοστίζει ένα εισιτήριο για να τον δει κάποιος στο MLS

Όλα τα εισιτήρια διαρκείας της Ίντερ Μαϊάμι για τη σεζόν 2024 ελέω... Λιονέλ Μέσι. H...Μέσι-μανία καλά κρατεί στο MLS.

Όλα τα εισιτήρια διαρκείας της Ίντερ Μαϊάμι για τη σεζόν 2024 στο MLS έχουν εξαντληθεί και οι τιμές των εκτός έδρας εισιτηρίων για να δει κάποιος τον Λιονέλ Μέσι έχου εκτοξευτεί, αυξάνοντας κατά πολύ την αξία τους, όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Marca».

Κατά μέσο όρο, τα εισιτήρια για έναν αγώνα Ίντερ Μαϊάμι στο «DRV PNK Stadium» κοστίζουν 280 δολάρια κατά μέσο όρο, ενώ ξεκινάνε από 90 δολάρια. Τα εισιτήρια διαρκείας να φτάνουν τα 7.650 δολάρια ανά σεζόν με την άφιξη του Μέσι.

Όσο για τις ομάδες που επισκέπτεται ο Μέσι και η Ίντερ, τα εισιτήρια είναι ιδιαίτερα ακριβά, για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τον Αργεντινό σούπερ σταρ.
Μεταξύ των πιο ακριβών είναι ο αγώνας με τη Νέα Υόρκη στο «Yankee Stadium» στις 21 Σεπτεμβρίου, με τιμές που ξεκινούν από 419 δολάρια, ή το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ KC στο «Children's Mercy Park» στις 13 Απριλίου, με την ίδια τιμή.

Ένα άλλο «ακριβό γήπεδο» είναι το «BMO Field» της Τορόντο FC, όπου ο Μέσι και η Ίντερ Μαϊάμι θα παίξουν στις 5 Οκτωβρίου, με τιμές που ξεκινούν από 374 δολάρια.
Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι στις 15 Ιουλίου με συμβόλαιο για δυόμιση σεζόν στο MLS.

Ωστόσο, λόγω της άφιξής του στα μέσα της σεζόν και των τραυματισμών, ο Αργεντινός περιορίστηκε μόνο σε 6 επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα γκολ.
Συνολικά με την Ίντερ Μαϊάμι, ο Μέσι έχει παίξει συνολικά 14 παιχνίδια και έχει σημειώσει 11 γκολ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline