Σάββατο 27 Απριλίου 2024  15:05:21

Βουλευτής της ΝΔ ανακοίνωσε την αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στη Ρόδο!

«Mε συντονισμένες ενέργειες αναβάλλονται οι εκτελέσεις αυθαιρέτων στον Αρχάγγελο» έγραψε ο Βασίλης Υψηλάντης στο Facebook.

Στην αναστολή των κατεδαφίσεων αυθαιρέτων στην περιοχή Στεγνών Αρχαγγέλου προχώρησε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου μετά τις κινητοποιήσεις κατοίκων στην περιοχή.

Από το βράδυ της Τρίτης, αρκετοί κάτοικοι της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί στο δρόμο που οδηγεί στην παραλία «Στεγνά» - διαμαρτυρόμενοι για τις κατεδαφίσεις που αναμένονταν να ξεκινήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο να κατεδαφιστούν 10 αυθαίρετα ακίνητα εκ των οποίων τα τρία βρίσκονται σε ημιτελή κατάσταση.

Οι κάτοικοι του Αρχαγγέλου που παρέμεναν και σήμερα στα Στεγνά απαιτούσαν να ανασταλεί κάθε ενέργεια κατεδάφισης για δύο χρόνια, ενώ παράλληλα ζητούσαν την επανεξέταση των πρωτοκόλλων κατεδάφισης. Να σημειωθεί ότι στην περιοχή είχαν αναπτυχθεί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Τετάρτης επιτροπή των κατοίκων μετέβη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση.

Ωστόσο η είδηση για την αναστολή των κατεδαφίσεων δεν «βγήκε» από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, η οποία είναι και η μόνη αρμόδια να αποφασίσει, αλλά από τον βουλευτή Δωδεκανήσων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Υψηλάντη.

Ο Βουλευτής της ΝΔ έγραψε μάλιστα σε ανάρτησή του στο Facebook ότι «με συντονισμένες ενέργειες αναβάλλονται οι εκτελέσεις αυθαιρέτων στον Αρχάγγελο»!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline