Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024  21:36:09

Παπανδρέου σε Τσίπρα: «Αν ο Ολάντ ήταν εδώ, θα είχαμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη μου»

Το «παρών» έδωσε κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου του Ινστιτούτου Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος στην τοποθέτησή του δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα χρόνια του αντιμνημονίου, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.

Ειδικότερα, όταν ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «το προοδευτικό μέτωπο που δημιουργήθηκε στη Γαλλία απέναντι στον φασισμό, απέναντι στην ανάδυση του συντηρητισμού, νομίζω ότι είναι παράδειγμα για όλους» ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον πρώην Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στις Γαλλικές Εκλογές.

Δοθείσης, δε, της ευκαιρίας ο Γιώργος Παπανδρέου θύμισε χαμογελώντας στον Αλέξη Τσίπρα τα περί «Ολαντρέου», επισημαίνοντας πως «αν ήταν εδώ ο Ολάντ, θα μπορούσαμε να είχαμε ένα πάνελ Ολαντρέου, Αλέξη μου»
Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας ανταπέδωσε το χαμόγελο στον κ. Παπανδρέου σηκώνοντας τον αντίχειρά του, όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline