Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024  18:25:31

ΠΣΕ: Αλλαγή κορυφής – Νέος πρόεδρος ο Αλκιβιάδης Καλαμπόκης – Επίτιμη πρόεδρος η Χριστίνα Σακελλαρίδη, μετά 31 χρόνια.

Ο Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Great Exhibitions, αναδείχθηκε στην προεδρία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 4 Ιουλίου, μετά την εκλογή 11 νέων μελών στη γενική συνέλευση του συνδέσμου.

Μετά από 31 χρόνια στο τιμόνι του ΠΣΕ η κα Χριστίνα Σακελλαρίδη παρέδωσε τη σκυτάλη έχοντας συνδέσει το όνομά της με τη δράση του συνδέσμου για την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.

Αντιπρόεδροι εξελήγησαν:

• Α' Αντιπρόεδρος: κα Μαρίνα Οφλούδη-Γιαβρόγλου, Πρόεδρος SOYA MILLS INTERNATIONAL
• Β' Αντιπρόεδρος: κα Αλεξάνδρα Πίττα-Χαζάπη, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΑΤΤΙΚΗ Μελισσοκομική Εταιρεία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΙΤΤΑΣ ΑΕΒΕ
• Γ' Αντιπρόεδρος: κος Αθανάσιος Αθανασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος φαρμακευτικής Εταιρείας ADELCO
Γενικός Γραμματέας ο κος Νικόλαος Μαυρίκος, Πρόεδρος Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων και Διευθύνων Σύμβουλος Εισαγωγαί Μαυρίκος ΑΕ
Οικονομικός Επόπτης ο ΜΠΑΣΣΑΜ ΑΖΑΡ, Διευθύνων Σύμβουλος Hellenic Crops AE

Τακτικά Μέλη ΔΣ:
• κα Έλλη Μπερτζελέτου, μέλος ΔΣ ΜΠΕΡΤΖΕΛΕΤΟΣ ΑΕ
• κος Ιάκωβος Τσονάκης, Πρόεδρος INA PLASTICS ΑΕ
• κος Χρήστος Μίχαλος, Πρόεδρος SWAN ΑΕ
• κος Θεοφάνης Ματσόπουλος, CEO Universal Carrier ΑΕ

Επίτιμη πρόεδρος η κα Χριστίνα Σακελλαρίδη

Όπως τονίνεται στο δελτίο Τύπου του συνδέσμου, μετά από 31 χρόνια αφοσιωμένης ηγεσίας, η κα Χριστίνα Σακελλαρίδη επέλεξε να αφήσει το τιμόνι του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), χαράσσοντας μια νέα πορεία για τον ιστορικό φορέα, που μετράει 79 χρόνια ζωής από το 1945.
Η θητεία της κας Σακελλαρίδη άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της στον ΠΣΕ, καθώς ηγήθηκε με όραμα και αποτελεσματικότητα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην αύξηση των εξαγωγών της χώρας, στην ανάπτυξη και στην εξωστρέφεια της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος, αριστίνδην Μέλος ΔΣ αναδείχθηκε ο κος Χρήστος Μπακόπουλος, πρώην Διευθυντής Εξαγωγών ΙΟΝ ΑΕ.
O Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Αλκιβιάδης Καλαμπόκης με αφορμή τη συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου δήλωσε τα εξής: Αποτελεί μεγάλη τιμή, η εκλογή μου στο τιμόνι του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, ως Πρόεδρος και παράλληλα μεγάλη ευθύνη. Η πολυχρόνια ενασχόλησή μου με τον τομέα των εξαγωγών της χώρας, αποτελεί ένα εφόδιο, που μαζί με τα υπόλοιπα επίλεκτα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τους εξαγωγείς μας, να είμαστε χρήσιμοι, παραγωγικοί και να είμαστε παντού.

Οι εξαγωγές μας, τα τελευταία χρόνια, σημειώνουν σημαντικές επιδόσεις και εμείς από την πλευρά μας, θα συνεισφέρουμε σε όλα τα επίπεδα, προκειμένου τα επόμενα χρόνια να διευρυνθεί περαιτέρω το εξαγωγικό μας οπλοστάσιο, να αυξηθούν οι εξαγωγές μας και να διευρυνθεί η εξαγωγική βάση. Η Πολιτεία με την σειρά της καλείται να παίξει σημαντικό ρόλο στην διευκόλυνση των εξαγωγέων μας αλλά και να συνδράμει με όλα τα σύγχρονα εργαλεία προκειμένου να ενισχυθούν οι εξαγωγές μας και η συνολική εξωστρέφεια της χώρας. Οι καλύτερες μέρες για τις εξαγωγές μας αλλά και για τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων είναι μπροστά μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline