Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  22:06:57

Πολάκης: Νέα επίθεση στην Αθηνά Λινού μετά το άδειασμα της Βούλας Κεχαγιά

Ερωτήματα για τη σύμβαση της «ΠΡΟΛΗΨΗΣ» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας από τον ανεξάρτητο βουλευτή - «Εκτιμούμε το κοινωνικό έργο που προσφέρει η κυρία Λινού» είπε νωρίτερα η Βούλα Κεχαγιά.

Νέα επίθεση στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αθηνά Λινού εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, που συνεχίζει να καταφέρεται εναντίον της, μετά την αντίδρασή της στο περιστατικό με τη συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία είχε επιτεθεί ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Σε νέα του ανάρτηση, ο κ. Πολάκης απαντά ειρωνικά και στην αναφορά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά, που ανέφερε ότι η Κουμουνδούρου εκτιμά το κοινωνικό έργο της κυρίας Λινού και θέτει ερωτήματα για σύμβαση της «Πρόληψις» με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την παροχή δεκατιανών σε μαθητές.

Ο κ. Πολάκης, που παραθέτει σελίδες της σύμβασης, ρωτά γιατί δεν αναφέρονται τα σχολεία που ωφελούνται, ενώ διαμαρτύρεται για τον όρο της σύμβασης που αφορά στον έλεγχο της παραλαβής των γευμάτων.

Αναλυτικά ο κ. Πολάκης αναφέρει:

Για να εκτιμήσουμε και μεις «το κοινωνικό έργο της κυρίας Ληνου» .....

Μήπως μπορούμε να μάθουμε τα εξής:

1) Ποια είναι τα σχολεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας που έδωσε η Αστική μη Κερδοσκοπική «ΠΡΟΛΗΨΙΣ» το δεκατριών με τοστ ή φρούτο κλπ για το σχολικό έτος 2023-24 και έλαβε 1.000.000 ευρώ !
Στη σύμβαση αναφέρονται απλά 3.700 «ωφελούμενοι μαθητές», ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΦΟΡΑ!!!!
Τι σύμβαση είναι αυτή;;;;

2) Σε ποια σύμβαση σε μπανανιά της κεντρικής Αφρικής ,υπάρχει ο ορός «αν παρέλθη άπρακτη(ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ) η προθεσμία των 20 ημερών από την υποβολή των παραστατικών από το ινστιτουτο ,τεκμαίρεται η προσήκουσα παραλαβή των πεπραγμένων από την επιτροπή παρακολούθησης της Περιφερείας"!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΔΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ-ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ ΑΥΤΑ!!!!!!!!
Τα στοιχειά στις φωτο !

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ.....
Προσέξτε τα στοιχεία να είναι ΑΛΗΘΗ!!!!
ΥΓ .Για το Γιαννιτση θα πούμε σύντομα, κυρια Ληνού και κυριε Σπανε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline