Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024  21:49:08

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Νέο αίτημα αποφυλάκισης για την υπόθεση της Folli Follie

Νέα αίτηση αποφυλάκισης φέρεται να κατέθεσε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, ο οποίος καταδικάστηκε σε πολύετη κάθειρξη για την εμπλοκή του στην πολύκροτη υπόθεση παραποίησης των οικονομικών καταστάσεων της Folli Follie.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για την δεύτερη κατά σειρά αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του βασικού μετόχου της Folli Follie, η οποία είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα στο Τριμελές Εφετείο.
Πληροφορίες θέλουν τον κ. Κουτσολιούτσο να ζητά την κατ' οίκον έκτιση της ποινής του ή την αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους (π.χ.«βραχιολάκι»).

Τζώρτζης Κουτσολιούτσος: Ποινή κάθειρξης 11 ετών
Να σημειωθεί πως ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του τον περασμένο Ιούνιο, μόλις ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης του για 11 χρόνια από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας.
Το δικαστήριο ωστόσο ομόφωνα απέρριψε το αίτημα καθώς έκρινε ότι εάν αφεθεί ελεύθερος υπάρχει κίνδυνος να διαπράξει παρόμοιες πράξεις.

Στο... σπίτι Δημήτρης και Καίτη Κουτσολιούτσου
Υπενθυμίζεται ότι πολυετείς ποινές κάθειρξης για την υπόθεση της Folli Follie επιβλήθηκαν και στους γονείς του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της Folli Follie.
Συγκεκριμένα, Δημήτρης Κουτσολιούτσος και Αικατερίνη Κουτσολιούτσου καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 17 ετών και 10 ετών αντίστοιχα.

O Δημήτρης και η Καίτη Κουτσολιούτσου
Ωστόσο, η έδρα του δικαστηρίου έκανε δεκτό σχετικά αίτημα του δικηγόρου τους, για κατ' οίκον έκτιση της ποινής τους λόγω... προχωρημένης ηλικίας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline