Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  06:17:51

Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου: Ζω με 1.400 ευρώ τον μήνα – Βλέπω τον Ανδρέα στα όνειρά μου

Πώς κρίνει τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. H Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Happy Day» για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την άποψή της για τους υποψήφιους προέδρους. Η κυρία Λιάνη δεν δίστασε να πει ότι πλέον δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ.

Η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου σχολίασε ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν θυμίζει σε τίποτα «το κόμμα των ένδοξων χρόνων» του Ανδρέα Παπανδρέου. Όσο για τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος είπε: «Δεν θα επέλεγα κανέναν για το ΠΑΣΟΚ», ενώ εμφανίστηκε απόλυτη απαντώντας ότι «δεν θα φτάναμε με τον Αντρέα στα μνημόνια, ήταν γνώστης των οικονομικών».

Ερωτηθείσα για τα πρόσωπα που διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ η ίδια δεν «μάσησε» τα λόγια της: «Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη ΝΔ. Ο κ. Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά δεν το έχει. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου».

«Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ»

Σε ό,τι αφορά στο αν ζει σήμερα πλουσιοπάροχα, η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου ανέφερε: «Επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με την εφορία, το μόνο που κατάφερα είναι να ξεχρεώσω. Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ. Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια. Βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline