Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024  06:26:36

Τζάκρη: «Ο Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος και θα κερδίσει»

Η Θεοδώρα Τζάκρη βέβαια, με δηλώσεις της στο MEGA, επέμεινε ότι όλοι οι υποψήφιοι πρόεδροι βρίσκονται ακόμη «στο ίδιο status», διότι «η επικύρωση η τυπική των υποψηφιοτήτων» θα προκύψει από το έκτακτο συνέδριο.


«Ο κ. Κασσελάκης θα είναι υποψήφιος, θα ανακηρυχθεί από το Συνέδριο και θα κερδίσει τις εκλογές από τον πρώτο γύρο» ισχυρίστηκε ακόμη η βουλεύτρια Πέλλας που εκπροσωπεί το μπλοκ του πρώην αρχηγού σε όλα τα καθοδηγητικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εξυπακούεται ότι θα ήταν και ήταν παρούσα και μάχιμη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που είχε προγραμματιστεί για τις 15:00. Στη διάρκεια αυτής είναι δεδομένο πως θα μπουν στην κουβέντα τα ζητήματα αφενός του αποκλεισμού του Στέφανου Κασσελάκη αφετέρου της επιβολής νέων κυρώσεων που φτάνουν ως την απειλή διαγραφής από τα μητρώα μέσα από την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Νέες τροποποιήσεις στον τρόπο ή στις ημέρες του συνεδρίου δεν αποκλείονται πλέον, καθώς τείνει να καταλήξει σε ένα «συνέδριο μάχης» όπως είπε ο Πέτρος Παππάς, τη στιγμή που η Θεοδώρα Τζάκρη ισχυρίστηκε πως «έχει πάψει αυτό το ζήτημα να αποτελεί εσωκομματικό του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι θέμα δημοκρατίας, είναι θέμα κατάφωρης αδικίας και ενός απροκάλυπτου κυνισμού».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline