Τρίτη 25 Αυγούστου 2026  04:55:07

Νέες απώλειες στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχώς, καθημερινά, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να συρρικνώνεται. Με τρείς καιν πλέον αποχωρήσεις από η μια ημέρα στην άλλη.


Η Καλλιόπη Βέττα και ο Κώστας Μπάρκας ενημέρωσαν την Πέμπτη (16.07.2026) τον πρόεδρο της Βουλής ότι αποχωρούν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και θα συνεχίσουν ως ανεξάρτητοι βουλευτές. Οι δύο νέες ανεξαρτητοποιήσεις ήρθαν λίγες ώρες μετά την αποχώρηση της Πόπης Τσαπανίδου και προστέθηκαν σε μία μακρά αλυσίδα ανάλογων κινήσεων των προηγούμενων ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη (14.07.2026) είχαν ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίησή τους ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο βουλευτής Κορινθίας Γιώργος Ψυχογιός και ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος. Μία ημέρα αργότερα, με επιστολές τους προς τον πρόεδρο της Βουλής, γνωστοποίησαν την αποχώρησή τους ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, ο Χάρης Μαμουλάκης και η Μαρίνα Κοντοτόλη.
Η νέα αιμορραγία περιπλέκει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία εκλογής προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, η οποία έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (18.07.2026) στη Βουλή.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline