Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  10:44:51

Οι δύο και η κ. Τζάκρη

Η ίδια η κ. Θεοδώρα Τζάκρη δεν έδειξε ποτέ να ενοχλείται με τα σεξιστικά σχόλια. Είτε αυτά αναφέρονταν στην επαρχιώτικη κομψότητα της, είτε στο ντύσιμο από επώνυμους οίκους. Αντίθετα το χαιρόταν.

Με τη διαγραφή της κέρδισε τόση προβολή, όση δεν είχε ποτέ στη ζωή της. Ομιλήτρια σε ρυθμό πολυβόλου με κακή άρθρωση δεν έκανε κανένα σχόλιο για τη στάση της να ψηφίσει τη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ. Ήλθαν όμως σε υποστήριξή της οι πρώην υπουργοί του Γιώργου Παπανδρέου και αποτυχημένες να εκλεγούν, Άννα Διαμαντοπούλου και Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου. Ζήτησαν να κριθεί η κ. Θεοδώρα Τζάκρη για τις πολιτικές της θέσεις (τις ανύπαρκτες) και όχι από «ανεπίτρεπτες επιθέσεις και σεξιστικά σχόλια».

Τις αναφορές δηλαδή σε ακριβά ταγιέρ, ψηλά τακούνια οίκων και ακριβές τσάντες. Θα ήθελαν προφανώς να θυμίσουν ότι ως εκλεκτή υφυπουργός του Γιώργου Παπανδρέου ψήφιζε και υπερασπιζόταν όλα τα Μνημόνια και την Τρόικα, ενώ μετά έγινε -αντιμνημονιακή βουλευτής στο ΠΑΣΟΚ. Όπως και οι δύο άλλες πρώην.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline