Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019  14:31:58

Ειδικότερα, η Φώφη Γεννηματά μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι όπου προσδιόρισε τρεις τομείς στους οποίους το Κίνημα Αλλαγής είναι διατεθειμένο συνεργαστεί μετεκλογικά με την Νέα Δημοκρατία, ώστε να διασφαλιστεί η πολιτική σταθερότητα.

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με μαχητικό του υπόμνημα απαριθμεί λόγους που τον οδηγούν να μην εμπιστεύεται την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου στην οποία επιρρίπτει ευθέως ευθύνες ότι δεν διέταξε έρευνα για τις καταγγελίες του ενώ αυτές έχουν γίνει πριν από μήνες.

Μια ποιοτική πρωτιά, διάκριση και ανωτερότητα, που συνεχίζεται εδώ και ένα χρόνο. Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, με διάφορες στα τελικά ποσοστά μόνο..Η αναμέτρηση τώρα για τις 7 Ιουλίου δεν διατηρεί τον έντονα προσωποκεντρικό χαρακτήρα που είχε στις ευρωεκλογές, καθώς τα κομματικά επιτελεία έχουν επικεντρωθεί στην προβολή των προγραμματικών τους θέσεων.

Καταρχήν, όπως σημειώνει το «Βήμα της Κυριακής», η έκβαση της αναμέτρησης έχει προεξοφληθεί από την πλειονότητα των ψηφοφόρων, όπως πιστοποιούν η ισχυρή παράσταση νίκης, με το 82% να πιστεύει ότι η ΝΔ θα είναι το πρώτο κόμμα – μόλις το 7% πιστεύει στην πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ -, αλλά και οι προσδοκίες που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία για την επόμενη μέρα.

Αντιστρέφει τις ανάλογες επικρίσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αντέγραψε τελευταία και βιαστικά για τις εξαγγελίες του βασικά στοιχεία, κυρίως οικονομικά και κοινωνικά, από τις ανάλογες θέσεις της ΝΔ.

«Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στέλνει ένα σαφές, ξεκάθαρο, αυστηρό και αποφασιστικό μήνυμα προς την Τουρκία και προς όλες τις κατευθύνσεις» ανέφερε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Από τα λαϊκά προάστια της Δυτικής Αττικής, όπως το Αιγάλεω και η Αγία Βαρβάρα στα δύσκολα, μεγαλοαστικά και δύσκολα προάστια της Νότιας Αττικής.

Παραδέχθηκε τελικά ο Ιωάννης Άγγος, ότι ήταν αυτός που τηλεφώνησε και πήγαν τα τάγματα εφόδου της ΧΑ στο Κερατσίνι το βράδυ της δολοφονίας.

Αφήνει αιχμές και για τον Π. Λαφαζάνη λέγοντας ότι αν και δεν ήταν δική του ιδέα έσπευσε μετά να πει «ναι, εγώ το έκανα» για να πάρει τη... δόξα.

Ανάστροφη πορεία για την περίφημη υπόθεση, που οι δέκα «ένοχοι πολιτικοί» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κατήγγειλαν για σκευωρία και φαίνεται να ήταν σε μεγάλο βαθμό.

Σελίδα 1 από 182