Σάββατο 27 Απριλίου 2024  01:54:37

Οι συντάξεις και οι δύο εκδοχές του μέλλοντος

Για το ζήτημα των εκκρεμές για καιρό ακόμα θέμα των συντάξεων, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής και ΜΜΕ κ.Νίκος Παππάς ανέφερε σε συνέντευξη του ότι "η δική μας πρόθεση είναι σαφής.

Η διαπραγμάτευση έχει καλές και κακές στιγμές. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μην ισχύσει το μέτρο περικοπής των συντάξεων. Η χώρα μας δεν είναι υπό επιτροπεία. Οι προϋπολογισμοί κατατίθενται και αν υπάρχουν ενστάσεις από την Κομισιόν διατυπώνονται. Οι νόμοι καταργούνται με νόμους. Θα αξιοποιηθούν τα νομικά εργαλεία για να πάμε στο πολιτικά ευκταίο". Μιλώντας για τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τη δικαστική εμπλοκή της Ρένας Δούρου ο κ. Παππάς υποστήριξε ότι "κάποιοι εργαλειοποιούν την Δικαιοσύνη, έχει στοχοποιηθεί η Ρένα Δούρου, δεν συμβαίνει με άλλους περιφερειάρχες αυτό. Εχει κάνει πετυχημένη θητεία, τις αποφάσεις θα τις πάρουμε συλλογικά σε σχέση με το αν θα είναι ξανά υποψήφια".

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ διαπίστωσε επίσης "κλιμάκωση των επιθέσεων εναντίον της ΕΡΤ, προσπαθούμε να βάλουμε δικλείδες ασφαλείας για την ανεξαρτησία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δέχεται λυσσαλέες επιθέσεις που κρύβουν σκοπιμότητες. Στην ΝΔ δεν θέλουν μια βελτιωμένη ΕΡΤ, θέλουν μια κλειστή ΕΡΤ. Ο κόσμος φέτος θα έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει τι μπορεί να κάνει η ΕΡΤ".

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline