Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  04:08:33

Οι τρεις παροχές Μητσοτάκη και η αντεπίθεση ΣΥΡΙΖΑ

«Για νέες ψεύτικες ελπίδες» κάνει λόγο η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ενόψει των τριών νέων μέτρων που παρουσιάζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Έκδηλος είναι ο πανικός που επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, τονισε η ΑΥΓΗ, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να προβεί σήμερα σε νέες... υποσχέσεις, μόλις δέκα μέρες πριν τις εκλογές. Ειδικότερα, ο Κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα την πόλη της Ελευσίνας, από όπου και θα παρουσιάσει το οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Άκης Σκέρτσος, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, ο πρωθυπουργός θα προαναγγείλει και τρία νέα μέτρα για τους νέους, τους δημοσίους υπαλλήλους και τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

«Ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει ακόμη τρία ακόμη μέτρα. Θα αφορούν τους νέους, θα αφορούν τον ιδιοκτήτη ακινήτων και θα αφορούν και τους δημοσίους υπαλλήλους. Είναι τρία μέτρα, κοστολογημένα, είναι ενταγμένα στο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα για τη σταθερότητα και την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας», είπε χαρακτηριστικά ο Α. Σκέρτσος.

Η σπασμωδική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει σε νέα προεκλογική παροχολογία, δεν μπορεί να ιδωθεί ξέχωρα από τον αντίκτυπο των 11 άρθρων που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας με βραχυπρόθεσμο και μακρυπρόθεσμο χαρακτήρα για την ανακούφιση της μεσαίας τάξης και των εργαζομένων.
ΣΥΡΙΖΑ: «Ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος κ. Μητσοτάκη»
Με έντονα δηκτική διάθεση σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, τις σημερινές δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου.

«Αυτός ο τόπος δεν έχει ξαναδεί τέτοιες κινήσεις απελπισίας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Π. Τσαπανίδου και στη συνέχεια σχολίασε τις προαναγγελίες του Α. Σκέρτσου λέγοντας: «10 μέρες μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ από τον κ. Μητσοτάκη, σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προαναγγέλλει νέες αλλαγές και νέες ψεύτικες υποσχέσεις».

«Κατά τα άλλα η ΝΔ σκίζει στις δημοσκοπήσεις, έχει σίγουρη τη νίκη στις εκλογές και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι επαρκώς κοστολογημένο» σημείωσε σκωπτικά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και κατέληξε λέγοντας: «Ο πανικός, δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος, κ. Μητσοτάκη».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline