Κυριακή 28 Απριλίου 2024  21:37:07

ΠΑΣΟΚ: Μονιμοποιείται πλέον ο πληθωρισμός στα τρόφιμα με αυξήσεις άνω του 10%

«Το ράλι των τιμών στα τρόφιμα ,που καλά κρατεί για πάνω από έναν χρόνο..., αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητα των κυβερνητικών πολιτικών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κριτική στην κυβέρνηση για τον πληθωρισμό στα τρόφιμα και τις αυξήσεις άνω του 10% σε πολλά προϊόντα, ασκεί με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μονιμοποιείται πλέον ο πληθωρισμός στα τρόφιμα με αυξήσεις άνω του 10%
Η μείωση του ρυθμού αύξησης του πληθωρισμού λόγω κυρίως της πτώσης των τιμών στην ενέργεια, δεν μπορεί να αποκρύψει ότι η συσσωρευμένη ακρίβεια δοκιμάζει τις αντοχές των καταναλωτών, καθώς και ότι πλέον ο πληθωρισμός στα τρόφιμα μονιμοποιείται με αυξήσεις άνω του 10%.

Το ράλι των τιμών στα τρόφιμα ,που καλά κρατεί για πάνω από έναν χρόνο και μάλιστα με αυξήσεις σε ορισμένα είδη όπως γαλακτοκομικά και έλαια που κινούνται σταθερά μεταξύ 15%-20%, αποδεικνύει την αναποτελεσματικότητα των κυβερνητικών πολιτικών, που αφήνουν απροστάτευτους τους πλέον ευάλωτους καταναλωτές.
Οι προτάσεις μας για μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα είναι πάντα επίκαιρες, όσο διαρκεί η διπλή αφαίμαξη των εισοδημάτων της μεγάλης πλειοψηφίας από την ακρίβεια στα τρόφιμα και τους αυξημένους φόρους κατανάλωσης.
Αλήθεια τι λέει ο κ. Σκέρτσος ;
ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline