Σάββατο 27 Απριλίου 2024  14:52:50

Φάμελλος: Ορισμός της βαρβαρότητας η έξωση για χρέος 800 ευρώ

Ο Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας στη Βουλή, στηλίτευσε το γεγονός ότι 3 πυροσβεστικά χρησιμοποιήθηκαν για την εκκένωση κατοικίας από μονογονεϊκή οικογένεια στα Πατήσια λόγω 800 ευρώ χρέους στα κοινόχρηστα.

Συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για την τραγική κατάσταση που επικρατεί με τις πυρκαγιές ζήτησε ο Σωκράτης Φάμελλος κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τη στελέχωση του ΕΚΑΒ.

«Θεωρεί η κυβέρνηση ότι όλα πάνε καλά; Δεν υπάρχει έκτακτο γεγονός, στο οποίο δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε; Δεν βλέπετε ότι η κοινωνία αγωνιά;», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το ΕΚΑΒ, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι τρία πυροσβεστικά ότι τρία χρησιμοποιήθηκαν για την εκκένωση κατοικίας από μονογονεϊκή οικογένεια στα Πατήσια, λόγω χρέους 800 ευρώ στα κοινόχρηστα, κάνοντας λόγο για «βαρβαρότητα».

«Είναι συμμέτοχοι στην συγκάλυψη των υποκλοπών...»
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο σκάνδαλο των υποκλοπών, λέγοντας πως «είναι συμμέτοχοι στην επιχείρηση συγκάλυψης» όσοι υπουργοί ή πρόσωπα σε θέσεις ευθύνης δεν γνωστοποιούν ότι έλαβαν επιστολή από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεσομένων.

Τέλος, μιλώντας για το υπό συζήτηση νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας τόνισε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στην κυβέρνηση: «Αυτή είναι η Ελλάδα 2.0; Να παίρνουμε δανεικούς εργαζόμενους από Ένοπλες Δυνάμεις και Πυροσβεστική για να στελεχώσουμε το ΕΚΑΒ; Αυτός είναι ο εκσυγχρονισμός;».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline