Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024  08:27:18

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο άφησε 3.000 ευρώ φιλοδώρημα σε μαγαζί στη Μύκονο

Έκανε τζίρο γύρω στις 12.000 ευρώ ο Γιάννης και άφησε tips 3.000 ευρώ. Είναι κιμπάρης", αποκάλυψε ένας σερβιτόρος μαγαζιού στη Μύκονο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένεια του.

Η Μύκονος αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος επισκέπτεται συχνά το νησί των ανέμων μαζί με τα αδέρφια του και όχι μόνο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ του NBA, πέρα από κορυφαίος αθλητής, είναι και ένας εξαιρετικά γενναιόδωρος άνθρωπος, ο οποίος αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις, όπου κι αν πάει.
Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ένας σερβιτόρος στην κάμερα του "Mykonos Live TV" ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι "κιμπάρης"

Φυλή-Ν.Λιόσια: Τουλάχιστον 10 συλλήψεις σε καταυλισμό άβατο των Ρομά – Βρέθηκαν όπλα και λίρες

Μέσα σε λάστιχα είχαν κρύψει λίρες οι συλληφθέντες - Οι περιοχές στις οποίες δρούσαν οι συμμορίες Ρομά και τα κλοπιμαία.
Μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας με τη συμμετοχή πάνω από 100 ανδρών έγινε σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή της Φυλής, στην Αττική.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας εντόπισαν όπλα, ναρκωτικά αλλά και χρυσές λίρες κι άλλα κλοπιμαία από τα μέλη των συμμοριών Ρομά που δρουν στο λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και εκτός του νομού.
Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι αστυνομικοί πάνοπλοι να κάνουν έφοδο σε ένα από τα σπίτια, όπου εντόπισαν όπλα, φυσίγγια και ναρκωτικές ουσίες. Αυτό που έκανε εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι μέσα σε ένα λάστιχο ρόδας εντόπισαν κρυμμένες τουλάχιστον 700 χρυσές λίρες.

Πρόκειται για μία μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, που βρίσκεται σε εξέλιξη το μεσημέρι της Παρασκευής σε καταυλισμούς της Φυλής. Συμμετέχουν τουλάχιστον 100 αστυνομικοί, οι οποίοι είναι της ομάδας ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ και των ΜΑΤ.
Παράλληλα, την μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας πλαισιώνουν drones, τα οποία δίνουν απευθείας εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων στην ΓΑΔΑ, ενώ υπάρχουν και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά για τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline