Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  05:18:07

Οι καλοί Σαμαρίτες του ΣΥΡΙΖΑ

Θέλει, λέει, να βγει έξω ο Σάββας Ξηρός με ποσοστό αναπηρίας 93% κι έτρεξαν οι φιλεύσπλαχνοι του ΣΥΡΙΖΑ να συνδράμουν για να αποφυλακισθεί και να μετατραπεί η ποινή του σε κατ' οίκον περιορισμό. Είναι απάνθρωπες λέει οι συνθήκες κράτησης του Ξηρού που δικαιούται καλύτερης μεταχείρισης.

Εκ του ασφαλούς πολλά μπορεί κανείς να πει, αγαπητοί κύριοι καλοί Σαμαρίτες του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν χάσατε εσείς πατέρα, γιο ή αδελφό από τα χεράκια του αδικημένου κύριου Ξηρού για να δείτε τη γλύκα...

Να δεις τότε πως μετατρέπεται ο κύριος Ξηρός από αδικημένο αγωνιστή σε κατακάθι του κοινού Ποινικού δικαίου, σε αιμοσταγή δολοφόνο που σκότωνε, λήστευε πολίτες και τίναζε στον αέρα την περιουσία άλλων.

Να δεις τότε, πως τα ισόβια ισοδυναμούν με επιεική ποινή, αφού μόνο η θανατική καταδίκη μπορεί να ισοφαρίσει την απώλεια ενός προσφιλούς προσώπου από τα χέρια τρομοκράτη.

Τέτοια φιλευσπλαχνία έδειξε η πολιτεία και στον μεγάλο του αδελφό και είπε να πάρει άδεια χωρίς επιστροφή. Και τώρα τρέμουν όλοι πότε θα αποφασίσει ο κύριος Χριστόδουλος να εξασκήσει την παλιά του τέχνη κόσκινο.

Αλλά αυτή είναι η Ελλάδα των προοδευτικών. Για να βγαίνουν κάτι κυρίες βουλευτίνες, που εισέπρατταν επίδομα ανήλικου τέκνου για 18 χρόνια μετά την ενηλικίωσή τους, να διαμαρτύρονται για τα δικαιώματα των κρατουμένων...

Κατά τ ' άλλα η Ελλάδα ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και «Ξηρό» ψωμί....

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline