Σάββατο 4 Μαϊου 2024  00:03:59

Πολυτεχνείο: Επιτέλους, εκκένωση ολόκληρου του κτιρίου Γκίνη, για πολλά χρόνια γιάφκας αναρχικών και αντιεξουσιαστών. Διέμεναν περίπου...... 100 αλλοδαποί. Κύριο

Μέσα σε συνθήκες μόνιμης κατάληψης, καταστροφών και απέραντης βρωμιάς, επί δύο δεκαετίες και πλέον, εκεί κατά την ΕΛΑΣ στεγάζονταν και μπαινόβγαιναν αναρχικοί της βίας, που λάμβαναν μέρος σε επεισόδια σε βάρος των ΜΑΤ στα Εξάρχεια.

Επιχείρηση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Πολυτεχνείο και ειδικότερα στην αίθουσα Γκίνη, όπου διέμεναν περίπου 100 αλλοδαποί, σύμφωνα με αρμόδιες πηγές.

Από τους αστυνομικούς απομακρυνθήκαν περίπου 85 άτομα, που μεταφέρθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, όπου γίνεται ταυτοποίηση και διαλογή.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αξιωματικός της ΕΛΑΣ, οι συνθήκες διαβίωσης των αλλοδαπών στο κτίριο Γκίνη ήταν άθλιες και η επιχείρηση έγινε εκτός των άλλων και για λόγους δημόσιας υγείας, ενώ μετά την διαλογή των προσαχθέντων θα προχωρήσουν οι σχετικές διαδικασίες για τον καθένα ξεχωριστά, αναλόγως με το προφίλ του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline