Παρασκευή 26 Απριλίου 2024  13:17:52

Οι παραβάτες αρχίζουν να έχουν θράσος στις...δικαιολογίες τους. Πόρνες με ανάγκη για...δουλειά. Νεαρός πήγαινε για... σεξ και το έγραψε στο έγγραφο! Κύριο

Απίθανες δικαιολογίες, που δεν είναι καν ασόβαρες.

Παραβάτες χωρίς να αναλαμβάνουν το κόστος της επιλογής και της δημόσιας συμπεριφοράς τους, παράνομης και κοινωνικά προκλητικής. Ορισμένοι, δηλώνουν δεν άντεχαν άλλο, να μη συναντήσουν το..αμόρε τους ως καψουρεμένοι. Άλλοι δεν εύρισκαν χαρτί να κάνουν την αναγκαία δήλωση εξόδου, δεν ήξεραν να στείλουν μήνυμα στο κινητό τους ή γιατί τους είχαν τελειώσει οι...μονάδες κλπ. Και πιο κυνικά γιατί δεν άντεχαν άλλο κλεισμένοι στο διαμέρισμά τους..

Σαρωτικοί οι έλεγχοι της Αστυνομίας σε όλη τη χώρα για άσκοπες μετακινήσεις ήταν φυσικό να καταλήξουν σε πολλά πρόστιμα. Χθες Τρίτη, μέσα λίγες τα επιβλήθηκαν πρόστιμα σε περισσότερα από 1000 άτομα. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τις 6 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι βεβαιώθηκαν σε όλη την Ελλάδα, 1.043 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, για τις οποίες επιβάλλεται πρόστιμο 150 ευρώ.

Προχθές σημειώθηκε ρεκόρ ημέρας με 2.193 παραβάσεις. Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 11.677 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΥΝΙΚΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

«Βγαίνω για να πάω να κάνω έρωτα» έγραφε πάνω στο έγγραφο μετακίνησης.
Τα έχασαν οι άνδρες της Αστυνομίας που σταμάτησαν για έλεγχο το πρωί της Δευτέρας στο Αγρίνιο ένα νεαρό Ρομά και διάβασαν το χειρόγραφο έγγραφο με το οποίο δικαιολογούσε τη μετακίνησή του γράφοντας το απίστευτο «βγαίνω για να πάω να κάνω έρωτα»!

Ο νεαρός δικαιολογήθηκε ότι δεν ξέρει να γράφει και ζήτησε από έναν φίλο του να του συμπληρώσει το έγγραφο εξαίρεσης μετακίνησης, αλλά εκείνος έγραψε ότι πήγαινε για ερωτική συνεύρεση, προφανώς για να... σπάσει πλάκα! Ωστόσο, η δικαιολογία δεν περιλαμβάνεται στις εξαιρέσεις κι έτσι βεβαιώθηκε το προβλεπόμενο πρόστιμο ύψους 150 ευρώ στο νεαρό.

-Στον Βόλο, όσες παραβάσεις βεβαιώθηκαν από τους ελέγχους που έκαναν στο λιμάνι οι άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου αφορούσαν κυρίως πεζούς που έκαναν βόλτα χωρίς το απαραίτητο έγγραφο εξαίρεσης μετακίνησης. Με πολλές αστείες δικαιολογίες, που δεν έπεισαν. Ξεχώρισε, όμως, η περίπτωση ενός πολίτη που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα και έδειξε έγγραφο για «σωματική άσκηση»! Όμως, είχε μαζί του τα ψάρια που είχε πιάσει κι έτσι κρίθηκε ότι η περίπτωσή του δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις με αποτέλεσμα να χρεωθεί με 150 ευρώ.

Και πόρνες με ανάγκη για...δουλειά στα φανερά και στα πράσα σε οίκους ανοχής. Συνολικά οι άνδρες της ελληνικής αστυνομίας προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις στην περιοχή γύρω από την Γιαννιτσών.

Εδώ και μέρες, προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού στην χώρα μας, έχει παρθεί η απόφαση να ανασταλεί η λειτουργία σχεδόν όλων των επιχειρήσεων.

Σε αυτές συγκαταλέγονται και οι οίκοι ανοχής, στους οποίους έχει μπει λουκέτο μέχρι νεοτέρας...
Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως φαίνεται από το αστυνομικό δελτίο.
Στην Θεσσαλονίκη, ομάδες της ΕΛΑΣ που έκαναν ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών συνέλαβαν τρεις ιερόδουλες από την Βουλγαρία, καθώς εργάζονταν κανονικά.

Πλέον κατηγορούνται για παραβίαση της επιβολής της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας προς αποτροπή διάδοσης του Covid-19.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline