Κυριακή 5 Μαϊου 2024  10:34:37

Χαλαρά συνεχίζουν να είναι όλα στα πανεπιστήμια και εξ αποστάσεως….. Στις 25 Μαΐου τα μαθήματα εργαστηρίων και η έναρξη των τηλεξετάσεων του Ιουνίου. Κύριο

Συνεχίζεται κανονικά η εξ αποστάσεως διδασκαλία, και με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το ακαδημαϊκό εξάμηνο. Χωρίς πλέον άλλη διδασκαλία στα αμφιθέατρα και τις ειδικές αίθουσες των Σχολών.

Δεδομένου ότι δούλεψε αρκετά καλά το όλο σύστημα της τηλεκπαίδευσης στα πανεπιστήμια της χώρας, δεν είχε πολλά να ανακοινώσει ως νέα δεδομένα η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως χθες το απόγευμα . Συγκεκριμένα γνωστοποίησε πως:
Συνεχίζεται κανονικά η εξ αποστάσεως διδασκαλία, και με αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρωθεί το ακαδημαϊκό εξάμηνο. Χωρίς πλέον άλλη διδασκαλία στα αμφιθέατρα και τις ειδικές αίθουσες των Σχολών.

Από την 25η Μαΐου, θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιούνται δια ζώσης εργαστηριακές και κλινικές ασκήσεις. Σε μια σειρά από Σχολές ( Ιατρική, Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Οδοντιατρική κ.α.) των πανεπιστημίων και του Πολυτεχνείου.
Επαναλειτουργία εστιών για φοιτητές κλινικών/εργαστηριακών ασκήσεων.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν. Αναμένεται έκδοση οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής αναφορικά με πτυχές του τρόπου διεξαγωγής τους.
Το ακαδημαϊκό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί κανονικά.
-Σύμφωνα με στοχόγραμμα του υπουργείου Παιδείας, με τίτλο Ανώτατη Εκπαίδευση ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ τα κύρια σημεία για το επόμενο δίμηνο είναι :

-Συνέχιση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας έως το τέλος του ακαδημαϊκού εξαμήνου
-25 Μαΐου: Επανεκκίνηση αποκλειστικά κλινικών και εργαστηριακών ασκήσεων
- Επαναλειτουργία εστιών για φοιτητές κλινικών/εργαστηριακών
-Εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν Αναμένεται έκδοση οδηγιών της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας για τον τρόπο διεξαγωγής τους
-Το ακαδημαϊκό εξάμηνο θα ολοκληρωθεί κανονικά

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline