Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020  00:02:50

Δόλιος, πάντα ανθέλληνας και φιλότουρκος ο Εντι Ράμα. Προκλήσεις Τσάμηδων περί... «Γενοκτονίας» τους από την Ελλάδα; με Τουρκική υποστήριξη! Το θράσος των δοσιλόγων της Κατοχής στην Ήπειρο συνεργατών των Ναζιστών. Κύριο

Εκδηλώσεις ανθελληνισμού και προκλήσεων ξεκίνησαν στα Τίρανα και ολοκληρώθηκαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Πάντα με πολιτική κάλυψη και πολύχρονη συνεργασία με τον ανθέλληνα....σοσιαλιστή, μουσουλμάνο φανατικό και εθνικιστή Πρωθυπουργό Εντι Ράμα.

Ο βασιλιάς Πύρρος, οι Τζαβελαίοι και οι Μποτσαραίοι είχαν τον πρώτο λόγο στην έκθεση φωτογραφίας που έγινε στην κεντρική πλατεία των Τιράνων για να τιμηθούν τα 76 χρόνια από την «Γενοκτονία των Τσάμηδων», συνεργατών των Ναζιστών και φανατικών χιτλερικών.
Αμείωτες εκδηλώσεις ανθελληνισμού, προκλητικές και υποκινούμενες και με πλήρη πολιτική κάλυψη, ξεκίνησαν στα Τίρανα και ολοκληρώθηκαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Το επίσημο κόμμα των Τσάμηδων, των δοσιλόγων της Κατοχής στην Ήπειρο, οι οποίοι κατάφεραν τελικά να γλυτώσουν τα στρατοδικεία και τις εκτελέσεις χάρη την καταφυγή τους στην Αλβανία, συνεχίζουν να προκαλούν ασύδοτοι, παρά τις υποσχέσεις του....σοσιαλιστή Εντι Ράμμα ότι θα τους συμμαζέψει. Ψευδολογίες διαρκείς για ψηφοθηρικούς σκοπούς. Απτόητοι οι γιοί δοσιλόγων και συνεργατών των Γερμανών .αλλά και πολλές άλλες οργανώσεις κάθε χρόνο διοργανώνουν βδομάδα αφιερωμένη στη «Γενοκτονία» , σ 4να ψευδές μαρτυρολόγιο, προβάλλοντας τα αιτήματα για επιστροφή των περιουσιών τους και ελεύθερης κίνησης στην Ελλάδα.

Αιτήματα που συνοδεύονται από παραχάραξη των ιστορικών γεγονότων και ένα κύμα προπαγάνδας που γίνεται κυρίως μέσω των κοινωνικών δικτύων και δεκάδων ιστοτόπων που λειτουργούν από οργανώσεις ανά τον κόσμο.
Το τελευταίο διήμερο οι εκδηλώσεις μεταφέρθηκαν στην Κονίσπολη, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα,

Αν κάτι πραγματικά ξεχώρισε μέσα σ' ένα πλήθος δρώμενων που θα μπορούσαν να ανήκουν στο χώρο της γραφικότητας, είναι οι εμπρηστικοί λόγοι του Σεπτίμ Ιντρίζι, προέδρου του κόμματος των Τσάμηδων που κατά το παρελθόν συμμετείχε στον κυβερνητικό συνασπισμό του Έντι Ράμα.

Ο Ιντρίζι δεν περιορίστηκε αυτή την φορά στα «αιτήματα των Τσάμηδων» περί διεθνούς αναγνώρισης της «γενοκτονίας», επιστροφής περιουσιών, ανέγερση μνημείου και λειτουργία νεκροταφείου στην Ελλάδα αλλά καταφέρθηκε με μένος εναντίον της Ελληνικής Μειονότητας στην Αλβανία ειδικά για το ζήτημα της επικείμενης απογραφής πληθυσμού με βάση τον ελεύθερο αυτοπροσδιορισμό.

Προειδοποίησε μάλιστα ότι θα επόμενα χρόνια θα αναλάβει διεθνή εκστρατεία ώστε να ακυρωθεί μια τέτοια απογραφή.
Επίθεση εξαπέλυσε και για την λειτουργία των Ελληνικών στρατιωτικών νεκροταφείων υποστηρίζοντας ότι σκοπός είναι «να οριοθετηθεί η Βόρειος Ήπειρος η οποία όμως βρίσκεται βόρεια της Τσαμουριάς»!

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι εκδηλώσεις των Τσάμηδων προβάλλονται εκτενώς σε μέρος του Τουρκικού τύπου με τίτλους όπως «ελληνική γενοκτονία» και φράσεις όπως «οι Έλληνες όπου βρέθηκαν κακοποίησαν τους μουσουλμάνους».
Τα άρθρα του τουρκικού τύπου έχουν αναδημοσιευθεί ακόμη και από έγκυρους και αξιόπιστους ιστοτόπους της Αλβανίας, γεγονός καθόλου τυχαίο.
Πηγή: epiruspost

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline