Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  20:16:27

Θα συνεχισθούν οι αυστηροί έλεγχοι σε τουρίστες

Θα συνεχισθούν πιό έντονες και πιο αυστηρές οι επιθεωρήσεις και οι έλεγχοι από τις αρχές. Μάλιστα χωρίς χαλάρωση, όχι από την κοινωνία και κάποιους ανεύθυνους μαγαζάτορες η πελάτες δυστυχώς, αλλά από ην Πολιτεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, είχε τονίσει προ ημερών πως «είμαστε μία από τις πολύ λίγες χώρες, αν όχι η μοναδική, που εξακολουθεί να κάνει στοχευμένους ελέγχους ταξιδιωτών.

Χρησιμοποιούμε έναν ειδικό αλγόριθμο, ο οποίος μας επιτρέπει να εντοπίζουμε τους τουρίστες οι οποίοι θα υποβληθούν σε έλεγχο κατά την άφιξή τους».
Υπενθύμισε πως οι ταξιδιώτες πρέπει να συμπληρώσουν το ειδικό έντυπο «για τη διευκόλυνση του ελέγχου».

Όπως χαρακτηριστικά είπε: «Για τη διευκόλυνση του ελέγχου αυτού, όλοι οι επισκέπτες της χώρας είναι υποχρεωμένοι να συμπληρώνουν το έντυπο Passenger Locator Form (PLF), 48 ώρες πριν την άφιξή τους, ώστε να παίρνουν το QR Code. Έτσι νιώθουν και οι ίδιοι ασφάλεια, καθώς αντιλαμβάνονται ότι έρχονται σε ένα κράτος που είναι οργανωμένο, που παρακολουθεί, εντοπίζει έγκαιρα τυχόν κρούσμα και το απομονώνει, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά στην κοινότητα».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline