Παρασκευή 3 Μαϊου 2024  20:14:05

Αθεόφοβος ο Ντόναλντ Τράμπ, άλλοτε εκλεκτός των Ευαγγελιστών, εκτοξεύει τώρα κατηγορίες κατά του καθολικού Τζ. Μπάιντεν ότι δεν πιστός χριστιανός αλλά «κατά του Θεού». Κύριο

Πέφτουν συνεχώς στο κενό οι προσπάθειες όξυνσης και πόλωσης, που επιχειρεί ο πρόεδρος Ντ. Τραμπ θεωρούμενος ως βέβαιος ηττημένος στις εκλογές του Νοεμβρίου.

Χαμηλώνει το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στις Η ΠΑ εν όψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε την Πέμπτη ότι ο υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν είναι «κατά του Θεού», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Μπάιντεν συζητάει συχνά για το πως η καθολική του πίστη έχει καθοδηγήσει τις ενέργειες του ως δημόσιου αξιωματούχου. Του αμφισβητεί τη θρησκευτική του συνείδηση και συνέπεια , ενώ αν και χυδαίος υλιστής πολιτικός ομιλεί με κριτήρια μεταφυσικά και κάνει τον τιμητή των άλλων σχετικά..
Με τον Τραμπ να βρίσκεται πίσω από τον Μπάιντεν σε τέσσερις δημοσκοπήσεις στο Οχάιο, ο Αμερικανός πρόεδρος μάχεται για να κερδίσει ψηφοφόρους στην αναφερόμενη πολιτεία, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού απειλεί την επανεκλογή του για μία δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο.

Αφού μίλησε χθες σε ένα μικρό ακροατήριο στο αεροδρόμιο του Κλίβελαντ, ο πρόεδρος Τραμπ μίλησε σε εργοστάσιο της Whirlpool στο Κλάιντ του Οχάιο.
«Ο ίδιος ακολουθεί την ατζέντα της ακραίας αριστεράς: αφήστε τα όπλα σας, καταστρέψτε τη Δεύτερη Τροπολογία του Αμερικανικού Συντάγματος, όχι στη θρησκεία, όχι σε όλα, τραυματίστε τη Βίβλο, τραυματίστε το Θεό», είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στο Μπάιντεν στην προεκλογική ομιλία.

«Αυτός είναι κατά του Θεού», πρόσθεσε ο ίδιος, παλαιότερα εκλεκτός των Ευαγγελιστών. Σε μιά καταφανή προσπάθεια να εισάγει στον προεκλογικό αγώνα όχι προγράμματα, αρχές και θετικά επιτεύγματα αλλά φανατισμούς, διχαστικές αντιλήψεις, μισαλλόδοξες και διαιρετικές.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline