Σάββατο 27 Απριλίου 2024  19:13:17

Βέβαιος ότι θα φυλακισθεί ο φυρερίσκος Μιχαλολιάκος παρηγοριέται και παραλογίζεται: «Και ο Αδόλφος Χίτλερ πήγε φυλακή αλλά κατόπιν μεγαλούργησε... Θα είμαστε υποψήφιοι στις νέες εκλογές». Κύριο

Με τίτλο άρθρου στη Χ.Α «Μητσοτάκης προς σιωνιστές : Αποστολή εξετελέσθη...».

Ανακλήθηκε και επισήμως ο διορισμός της μισαλλόδοξης Εύας Μπράουν της Χ.Α., συζύγου Ελ.Ζαρούλια στη Βουλή – Κατέθεσε μάλιστα ψευδή δήλωση

Κλεισμένος στο σπίτι του στη Πεύκη αλλά σε επαφή με στενούς συνεργάτες του, ελάχιστους πλέον, τηλεφωνική- που πιστεύει ότι παρακολουθείται από μυστικές υπηρεσίες- παρηγορείται και παραλογίζεται με φαντασιώσεις του μέλλοντος και με εμπάθεια κατά των πολιτικών της ΝΔ κυρίως με υβριστικούς χαρακτηρισμούς, εμπαθείς και χαμηλού επιπέδου, όπως ήταν πάντοτε άλλωστε ο «πολιτικός λόγος» του.

Βέβαιος ότι θα φυλακισθεί το αργότερο την επόμενη Τρίτη, μάλλον χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ο φυρερίσκος Νίκος Μιχαλολιάκος παρηγοριέται και παραλογίζεται: «Και ο Αδόλφος Χίτλερ πήγε φυλακή αλλά κατόπιν μεγαλούργησε στη σάπια Δημοκρατία της Βιαμάρης... Θα είμαστε υποψήφιοι στις νέες εκλογές» και άλλα ανάλογα.

ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ:

«Τον Σεπτέμβριο του 2013, αμέσως μετά τις συλλήψεις του Αρχηγού και στελεχών της Χρυσής Αυγής, ο τότε δοτός πρωθυπουργός των διεθνών σιωνιστών έσπευσε στις ΗΠΑ, όπου εμφανίστηκε περιχαρής μπροστά στα αφεντικά του (του American Jewish Committee) και τους ανήγγειλε το χαρμόσυνο νέο: «τους έδεσα»!

Τώρα, ήταν η σειρά του ζαβού διαδόχου του, Κούλη Μητσοτάκη, να συναντηθεί με τα αφεντικά του για να τους δώσει ραπόρτο και να εισπράξει τα εύσημα.
Έτσι, συνάντηση στο Μαξίμου με τους εν Ελλάδι τοποτηρητές του διεθνούς σιωνισμού, τον πρόεδρο και τον γενικό γραμματέα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος (ΚΙΣΕ), Δαυίδ Σαλτιέλ και Βίκτωρα Ελιέζερ, είχε ο πιστός δούλος τους, Κούλης ο ζαβός.». Kαι συνεχίζεται με ανάλογης ποιότητας χαρακτηρισμούς λάσπης.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

"Ζει ιστορικές στιγμές ο πολιτικός κόσμος της χώρας. Επιτέλους όλοι ενώθηκαν! Και όπως ακριβώς είναι ενωμένοι στο ξεπούλημα της Πατρίδας, στην "ειρηνική" διευθέτηση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, έτσι λένε τον ραγιαδισμό, όπως είναι ενωμένοι στο έργο της παρακμής ενός ολόκληρου Έθνους, έτσι πολύ φυσικό είναι να ενώθηκαν και κατά της Χρυσής Αυγής........

Δηλώσεις όλων των πολιτικών από δεξιά μέχρι αριστερά σε μία ωμή παρέμβαση προς την Δικαιοσύνη, η οποία θα έπρεπε εάν πιστεύουν στην δημοκρατία, που δεν πιστεύουν, και στην διάκριση των εξουσιών να μην υπάρχει. Αυτά είναι όμως λεπτομέρειες όταν έχουν απέναντί τους την Χρυσή Αυγή, η οποία ήταν και είναι η μόνη δύναμη, που αντιστέκεται στο φαύλο και ένοχο πολιτικό κατεστημένο.

........Επιτέλους, λοιπόν, ενώθηκαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Δεν είναι μόνο το γνωστό "δεξιοί κι αριστεροί είναι ίδιοι στο φαΐ", είναι και η Χρυσή Αυγή που τους ένωσε και ας είναι αυτό το γεγονός η αφορμή για να αντιληφθούν επιτέλους κάποιοι καλοί Έλληνες ποια είναι η μόνη πολιτική δύναμη που πολεμάει και την πολεμάει το Σύστημα."
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline