Πέμπτη 9 Μαϊου 2024  01:20:11

Ο 91χρονος Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας από την Εντατική του Ευαγγελισμός της καθηγήτριας Αν. Κοτανίδου. Φαίνεται να πρόλαβε την επιδείνωση, γίνεται παρηγορητικός σε κάθε ασθενή: «Μη φοβού, μόνον πίστευε..». Κύριο

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες ανταποκρίνεται θετικά στη θεραπεία του στην ΜΕΘ, χωρίς διαασωλήνωση.

Το συγκινητικό μήνυμα του αρχιεπισκόπου Αλβανίας από την εντατική του "Ευαγγελισμού", που γνώρισε ευρύτατη απήχηση και ενδυνάμωσε κάθε ασθενή και συγγενή.

Μήνυμα καρτερίας και πίστης αποστέλλει ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος από την Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, με επικεφαλής την γνωστή καθηγήτρια Αν, Κοτανίδου όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό. «Μη φοβού, μόνον πίστευε», είναι το συγκινητικό μήνυμα του αρχιεπισκόπου στο ποίμνιο.

Επιπρόσθετα, εκφράζει ολόψυχες ευχαριστίες προς τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Αναλυτικά, το μήνυμά του:

«Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός».

"Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

"Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».

2.11.2020.Ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας διαγνώστηκε με κορωνοϊό και εισήχθη στο νοσοκομείο Ευαγγελισμό, όπου τώρα νοσηλεύεται σε κλίνη ΜΕΘ.

«Ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος, εισήχθη στις 11/11/2020 με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται σε κλίνη ΜΕΘ. Ο Αρχιεπίσκοπος παρουσιάζει ήπια συμπτώματα από το αναπνευστικό σύστημα και χαμηλό πυρετό. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη επί του παρόντος», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε το νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline