Σάββατο 4 Μαϊου 2024  03:05:32

Ο Μητσοτάκης εισάγει «αρίστους» από την Κύπρο

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη χθεσινή του συνέντευξη σο κανάλι OREN υπογράμμισε ότι του έχει κάνει «τρομερή εντύπωση η δυστοκία του πρωθυπουργού να κάνει ανασχηματισμό.

Η ένδεια στελεχών από την παράταξή του, φαίνεται ότι δεν μπόρεσε να βρει άριστα στελέχη στο κόμμα του, ούτε καν στην επικράτεια της χώρας και επέλεξε να εισάγει αρίστους από την Κύπρο. Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε βέρτιγκο, η κυβέρνηση σε αποδρομή».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε ότι ο κ. Στυλιανίδης ήταν ένθερμος υποστηρικτής της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Έρχεται σε μία κυβέρνηση που επιδεικνύει τεράστια ελαφρότητα. Το πρόβλημα στην πολιτική προστασία δεν είναι τα πρόσωπα.

Είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης για δύο χρόνια επέλεξε να αφήσει στο συρτάρι και το πόρισμα Γκολντάμερ και όλες τις κινήσεις που είχαμε προχωρήσει μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, προκειμένου να αλλάξουμε δομές και τρόπο λειτουργίας της Πολιτικής Προστασίας. Αν δεν αλλάξεις τις δομές και μένεις μόνο στα πρόσωπα, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline